Beauty huidverzorging Verzorging

Olaz Fluid

Ik zocht nog een lekker smeerseltje voor op mijn gezicht. En aangezien in een vrij moeilijke huid heb, zoek ik al lang naar iets fijns. Toen ik gister na mijn werk even boodschappen deed in een super klein Deka-marktje om de hoek, keek ik even vluchtig door de schappen. Daar zag ik een creme’tje van Olaz staan.

Beauty fluid

om duidelijker te zijn. En ik heb hem gewoon maar mee genomen om te testen. En aangezien mijn gezocht de laatste tijd wat trekkerig aan voelt zal het ook niet heel erg zijn als ik er iets op smeer.

Olaz_Fluid_05
Olaz_Fluid_04
Olaz_Fluid_02
Olaz Fluid

Doosje ziet er vrij simpel uit, het heeft wel iets lieflijks met het roze. Maar is ook wel een beetje saai. De gebruiksaanwijzing staat achterop, altijd handig.. Op de zijkant kan je de ingrediënten vinden, ook handig als je daarin geïnteresseerd bent. De fles ziet er ook een beetje suffig uit, maar dat stoort mij niet heel erg.

Olaz_Fluid_07
Olaz Fluid

Het is een vrij dik smeersel, maar trekt eigenlijk wel vrij snel in (gelukkig). De geur vind ik niet zo, maar uiteraard is dat persoonlijk. Het ruikt niet lekker fris, of bloemig of iets dergelijks. Maar ook de geur trekt al heel snel weg.

Mijn huid werd er lekker zacht van, maar de ultieme test is na een paar dagen gebruiken. Dan zien of we weer een huid vol met plekjes en puistjes hebben. Ik ben erg benieuwd en ga de komende dagen lekker smeren om daar achter te komen.

Andere beauty tips:
– Meng een klein beetje Olaz Beauty fluid met je favoriete vloeibare foundation. Het helpt je in een keer de gewenste dekking te krijgen samen met de hydraterende en verzachtende werking van Beauty fluid!
– Na een dag in de zon, breng Beauty fluid aan. De hydraterende en toch lichte en makkelijk door de huid te absorberen formule zorgt voor een zijdezachte huid!
– Masseer een paar druppels Beauty fluid in, elke keer dat je je handen wast en voordat je het weet zullen ze gehydrateerd en fluweelzacht aanvoelen!

De prijs die ik ervoor betaald heb bij mijn mini supermarkt was €4,65 (prijzen kunnen afwijken)

You Might Also Like...

8 Comments

Leave a Reply