Lippen My Blog

Ombre Lips – Pictorial #1

Ik zit echt regelmatig te spelen met mijn makeup, dan zit ik helemaal in mijn eigen wereldje! Soms komt daar echt helemaal niets uit, maar soms krijg ik er juist hele goede ideeën van. Zo bedacht ik om Ombre Lips te maken, dit in de vorm van een foto-tutorial.. oftewel een pictorial! Ombre Lips Pictorial #1Voor deze simpele ombre lips gebruik ik nog niet zoveel producten. Je kunt veel kleuren in elkaar over laten lopen, maar ik houd het zelf liever iets rustiger. Wat je voor deze liplook nodig hebt, donkere lipstick, lichte lipstick, lichte oogschaduw en Lip-penselen. Thats it!Ombre lips pictorial - tutorial 1 : Je begint met schone, lipstick-loze lippen. Deze kun je een basis geven door je bb-cream/foundation ook licht op je lippen aan te brengen.
2 : Met een penseel, breng je de donkere lipstick aan als lipliner. Dit mag best een dikke lijn zijn! Ook kleur ik mijn mondhoeken in.
3 : Nu breng ik met een penseel, een lichtere kleur lipstick aan. Dit vermeng ik een beetje met de donkere basis-rand, zodat het kleurverloop wat zachter is.
4 : Voor de laatste stap gebruik ik gewoon mijn vinger, het kan ook met een kwastje. Maar dit vind ik zelf niet nodig. Ik veeg wat met mijn vinger over de lichte oogschaduw, dit dep je op het middelste gedeelte van je mond. Dit kan je zo sterk opbouwen als je zelf wilt, hoe meer je aanbrengt hoe meer het knalt!

Ombre Lips

Ombre Lips Pictorial, tutorial Nog een full face foto, om goed te zien hoe dat nou echt staat. Ik vind het best leuk, het is weer eens wat anders! Misschien is het leuk om een tutorial filmpje te maken, waarin verschillende manieren voor ombre lips worden laten zien? Laat het maar weten!

You Might Also Like...

11 Comments

 • Reply
  martina
  januari. 2014 at 09:04

  leuk gedaan, lekker creatief!

 • Reply
  Nicky
  januari. 2014 at 11:48

  Wauw… heel mooi gedaan!

 • Reply
  Saskia
  januari. 2014 at 15:11

  Erg leuk gedaan staat je super mooi!

 • Reply
  Melanie
  januari. 2014 at 18:01

  Heb je heel erg leuk gedaan! Het geeft echt een mooi effect.

  Liefs, xxx

 • Reply
  Lotje
  januari. 2014 at 18:12

  Mooi gedaan!

 • Reply
  Helen
  januari. 2014 at 10:35

  Heel mooi gedaan 🙂

 • Reply
  Kiss & Make-up
  januari. 2014 at 12:30

  Het lijkt me niet echt praktisch (bijwerken is lastig, en je moet echt opletten dat je het effect niet wegpraat/drinkt/veegt) maar mooi is het wel! Heel knap gedaan!

 • Reply
  Fashionadvies
  januari. 2014 at 19:17

  Gaaf gedaan 😀 echt mooi leuk idee hoor!

 • Reply
  Cynthiiaa
  januari. 2014 at 20:25

  Wauw, gaaf gedaan hoor! Sowieso vind ik het wel nice als de lippen van kleur verlopen. of van heel donker naar iets lichter, of zo’n highlighting punt in het midden. Gorgeous!

 • Reply
  Marloes
  januari. 2014 at 22:32

  Super creatief zeg! Heel leuk! ik dacht eerst bij de titel hoe dan, maar het is zeker een draagbare look geworden!

 • Reply
  Femke
  januari. 2014 at 19:29

  Ziet er heel feestelijk uit!

Leave a Reply