My Blog Ogen Style

Ooglook – Colored Lines

Ik was een klein-klein beetje inspiratie loos. Ik verveelde mij, zittend op de badmat, bedenkend wat ik eens ging doen. En ineens schoot mij iets te binnen. Gekleurde lijnen! Ik heb hiervoor het Poptastic palette van MUA gebruikt, roze en blauwe kleuren. Ik heb mijn ogen contra opgemaakt, vond het leuk, weer eens wat anders!

Colored Lines

Colored_Lines_02
Het is weer eens wat anders zo he.. wauw wat een gele huid… dat komt voornamelijk door het licht. Maar je ziet de kleur lijntjes wel goed.
Colored_Lines_05
Ik heb met een fijn eyeliner penseeltje, de lijnen getrokken. Het is gewoon nat gemaakte oogschaduw! Uit het Poptastic Palette van MUA. Naast de ‘Colored Lines’  en mascara heb ik verder niets gebruikt, anders zou het naar mijn idee te veel worden. En de lijnen zelf minder opvallen.

Ik die eigenlijk nooit echt gek doet met makeup, voelde mij haast vrij hiermee! Elke keer als ik in de spiegel keek dacht ik gelijk GAAF! Zou het niet naar mijn werk dragen, maar zou het zeker kunnen dragen met uitgaan..als het wat donkerder is.. 😉 Alleen denk ik dat ze het in een ‘gewoon’  cafe’tje niet echt snappen.. hahaha

You Might Also Like...

6 Comments

 • Reply
  caroline
  juni. 2013 at 08:36

  mooi ….

 • Reply
  Mademoiselle Sophistique
  juni. 2013 at 08:57

  Heel erg leuk! ook een leuke touch dat het omgekeerd is, bij de ene blauw boven en het andere oog blauw onder! echt heel tof!

 • Reply
  Beautyjuf
  juni. 2013 at 09:42

  Leuk! Grappig dat je de kleurtjes hebt omgedraaid op je oogleden.

 • Reply
  Dionen
  juni. 2013 at 10:25

  Mooi!

 • Reply
  Nena - whatevergivesjoy
  juni. 2013 at 10:34

  superleuk gedaan! (:

 • Reply
  Kiss & Make-up
  juni. 2013 at 12:29

  Ik ”snap” het helemaal, echt een mooie look! Mag voor mijn part altijd en overal 🙂

Leave a Reply