Fashion Mode My Blog Style

Ook Tjuly doet aan STYLIGHT!

Ik denk dat elke blogger er ondertussen wel van gehoord heeft STYLIGHT! Je kunt er ondertussen ook eigenlijk niet meer omheen. Iedereen pint en heart er al op los op pinterest, weheartit en nu dus tegenwoordig op Stylight! Je kunt moodboard maken, of eigenlijk Lookboards! Ze hebben een gigantisch assortiment in hun database met allerlei dames/heren kleding, de mooiste accessoires én geweldig veel schoenen! Ook heeft Stylight een eigen online magazine, met leuke interessante artikelen om je honger naar style te voeden!

Stylight

Styligh

Ook ik doe hier aan mee, aangezien ik gek ben op het rondstruinen tussen kleding, schoenen, en sieraden! Heerlijk om ze online te kunnen combineren en daarmee, veel ideeën en inspiratie op te doen! Styligh

Dit iets te lange mooie board was mijn eerste, hier heb ik een paar eigen foto’s gebruikt als leidraad voor het board. Dit doet voor mij heel zomers en fris aan.. ben gek op deze kleuren! Heerlijk zoet! Ook ben ik aan de slag geweest met een festival look, ik heb alleen de neiging om elke keer te veel er op te knallen. Ik vind gewoon te veel leuk!

Stylight_Board_Festival_01

Wat ik ook erg handig vind, als je iets leuks vind wat je eigenlijk wel zou willen hebben bijv. een armband van See by Chloé dan zie je ook gelijk waar je ze kunt bestellen! Voor de online-shoppers echt ideaal! Zelf vind ik het heel verslavend om te kijken/combineren deze vind ik ook zo geweldig van Jeffrey Campbell!

Ik heb alweer een volgend board in mijn hoofd, waar ik even lekker aan kan gaan zitten! Binnenkort een strandfeest, daar moet ik nog wat outfit inspiratie voor opdoen!
Suggesties zijn welkom 😉 Mocht je geïnteresseerd zijn, maak gewoon een account aan op STYLIGHT!
Dan zie je vanzelf of het ook wat voor jou is! Heb je al een account, kom gerust eens bij mij kijken!  TJULY’ S stylight
Ik vind het geweldig, jij ook?

** I love making boards at Stylight, love to combine outfits, and jewellry.. And i’m totally fallen in love with these Jeffrey Campbells! When you don’t  have an account, just make one and see for yourself!**

You Might Also Like...

8 Comments

 • Reply
  Keytothefuture
  juni. 2013 at 07:28

  Leuk artikeltje!

 • Reply
  Mademoiselle Sophistique
  juni. 2013 at 09:02

  wat een leuke items zeg! ik heb nog nooit iets gedaan op stylelight

  • Reply
   Tjuly
   juni. 2013 at 09:04

   Ahh gewoon doen, als je eenmaal begonnen bent is het heel leuk hoor!

 • Reply
  Kiss & Make-up
  juni. 2013 at 09:42

  Ik heb ook een Stylight account, het is echt een toffe website 🙂

  • Reply
   Tjuly
   juni. 2013 at 09:49

   Wat is je account..? Kan ik even kijken 🙂

 • Reply
  Nena - whatevergivesjoy
  juni. 2013 at 11:03

  ik vind echt ALLES mooi! (:

 • Reply
  Jhemyla
  juni. 2013 at 15:07

  Ohhh wauww waarom doe ik dit nog niet?? Super leuk haha

 • Reply
  Dionne
  juni. 2013 at 17:45

  Mooie combi’s!

Leave a Reply