My Blog Nieuws

Opening van The Beauty Shop

Afgelopen zaterdag was de grande opening van The Beauty Shop, en ik was erbij! Het is een echte snoepwinkel in het centrum van Alkmaar, heerlijke zoete kleurtjes, allemaal met een heel hoog hebben gehalte!

Opening van The Beauty Shop

Opening van The Beauty Shop

De winkel op de Boterstraat 17 in Alkmaar is tot aan de nok toe, gevuld met producten van W7! Ook worden er enkele andere merken verkocht maar voornamelijk toch W7. En laat dat nou net een razend populair merk zijn. Eentje waar ik zelf ook gek op ben, ze komen namelijk elke keer weer met super goede dupes op de markt. En dit doen ze bijna elke keer echt subliem qua kwaliteit.

Opening van The Beauty Shop

Opening van The Beauty Shop

Opening van The Beauty Shop

Opening van The Beauty Shop
Ik vond het heerlijk even rond te snuffelen voor de drukte begon, natuurlijk om foto’s te maken voor alles geplunderd werd, maar ook om als beauty-lover even heerlijk rond te kijken en bedenken wat ik allemaal zou willen uitproberen! Hierboven zie je de super palettes, In the buff, In the nude, In the night, lightly toasted!

Opening van The Beauty Shop

Opening van The Beauty Shop
Hier zie je de populaire dupes van onder andere het befaamde Banana powder! Maar ook de super bekende bronzers en blushes van Benefit, zien jullie de ‘Hoola’  bronzer ook! Overal waar ik keek, zag ik weer iets nieuws. En van elk denkbaar, populair high-end product zag ik wel een dupe, mijn interesse is zeker gewekt! En ik ben bang, dat er zeker wat producten hier in huize Tjuly gaan komen.

Opening van The Beauty Shop
Van de bezoekers heb ik niet echt veel foto’s gemaakt, en heb ook geen toestemming gevraagd deze te publiceren. Dat doe ik om deze reden dan ook niet.
Opening van The Beauty Shop

Opening van The Beauty Shop team
Het was ook erg leuk om te zien, dat de winkeliers uit de straat ook even langs kwamen om iedereen succes te wensen. En sommige kwamen met bloemen, en gingen met een verse lading makeup de deur weer uit!
Bij deze wil ik The Beauty Shop en haar team veel succes & plezier wensen!!

You Might Also Like...

9 Comments

 • Reply
  Mirjam
  november. 2015 at 08:59

  Ziet er wel erg leuk uit! Veel spulletjes van W7!

 • Reply
  manon
  november. 2015 at 10:42

  Dat ziet er wel super leuk uit daar !

 • Reply
  jeapiebel
  november. 2015 at 11:59

  Leuk en in Alkmaar niet zo ver van waar ik woon. Ik vind oogschaduw van W7 al heel leuk. 🙂

  • Reply
   Tjuly
   november. 2015 at 12:01

   Als je de oogschaduw leuk vind, dan kan je helemaal los in The Beauty Shop 😉 Ze hebben heeeeel veel 🙂

 • Reply
  Elles [3lles]
  november. 2015 at 14:49

  Het is maar goed dat ik er niet bij in de buurt woon, daar zou mijn portemonnee niet blij mee zijn!
  Xoxo

 • Reply
  Jolet
  november. 2015 at 14:33

  Dat ziet er leuk uit daar!

 • Reply
  Femke
  november. 2015 at 15:41

  Nog nooit een W7 product geprobeerd maar ben nu wel nieuwsgierig

 • Reply
  Cynthiiaa
  november. 2015 at 20:56

  Oh jeetje, wat heerlijk zeg om zo’n winkel in je eigen stad te hebben! Dat mis ik ook van Big Bazaar, hebben wij ook niet, maar zij hadden ook unieke merken die nergens werden verkocht, van de restpartijen, maar zij hebben W7?! Oh my god, ik ben verkocht!

 • Reply
  peggy timmermans
  november. 2015 at 21:14

  Wat een leuke winkel heeft Alkmaar erbij gekregen!

Leave a Reply