Haarverzorging My Blog Review

Orofluido Haar Elixer

Ik was al een tijdje op zoek een fijne olie voor in mijn haar. Eentje die mijn haar niet zou verzwaren, vetter zou maken én eentje die echt zou werken. Toen ik op de website van Haarshop aan het rondneuzen was, kwam ik een haar elixer tegen van een merk waar ik nog nooit van gehoord heb..  Orofluido, ik had er nog niet eerder van gehoord. Uiteraard na wat speurwerk, goede informatie gevonden. Waardoor mijn interesse wel gewerkt was.

Orofluido, een kostbare “gouden vloeistof”, roept de schoonheidsrituelen voor het haar op van eeuwenoude tradities uit Egypte, Marokko en het oude Phoenicië.
Een haarverzorging verrijkt met een sublieme cocktail van natuurlijke oliën, die snel door het haar wordt opgenomen en niet wordt uitgespoeld.
Een elixer met bedwelmende geur voor opmerkelijk zacht, luchtig en glanzend haar.

Klinkt goed toch!Orofluido HaarelixerOrofluido is mooi verpakt, in een zwarte kartonnen doosje, met een mooi relief. (is helaas slecht te zien op de foto’s) Het ziet er gewoon keurig uit.Orofluido HaarelixerOp de zijkant van het doosje, staat in oa het Nederlands wat informatie. Orofluido HaarelixerOp de achterkant van het doosje, staan de ingrediënten. Die ik gedeeltelijk wel kan ontcijferen.. Ook las ik op online veel kritiek, opdat er veel siliconen in zitten.  Orofluido Haar ElixerDe fles vind ik echt prachtig! Aangezien hij van glas is in plaats van platic. Oogt dat al veel luxer… Ook op de fles vind je de prachtige tekening terug die op het doosje stond. Ik heb gekozen voor een flesje zonder pompje, deze kan je gewoon bestellen, als je dat makkelijker vind. Mij maakt dat persoonlijk niet zo veel uit, ik kan zo ook makkelijk doseren.Orofluido Haar ElixerHier kan je goed zien hoe groot het flesje is! Het bevat 50ML olie (ook is er een 100ML versie) , maar met 50ML doe je al een hele tijd. Aangezien je per keer maar heel weinig olie gebruikt.Orofluido Haar ElixerOrofluido’s haar elixer is niet heel waterig, ook vind ik het heel fijn aan mijn handen voelen. Het is totaal niet plakkerig, en het voelt heel zacht. De geur die er vanaf komt vind ik ook erg prettig! Het ruikt overduidelijk naar vanille, maar niet overweldigend. Een zoete, subtiele geur..

Ik heb het als een soort kuur gebuikt de afgelopen week. Na elke douche beurt hebt ik het elixer in mijn natte haar gesmeerd, vanaf mijn punten tot ongeveer op de helft van mijn haar. Volgens Orofluido zorgt het er ook voor dat je haar sneller droogt, ik moet zeggen dat ik het hier wel mee eens ben! Mijn haar doet er vrij lang over om aan de lucht te drogen. En deze week viel mij op dat het wel degelijk sneller ging! Ook voelt het gelijk zachter na gebruik, en is het erg makkelijk door kambaar. Ik vind het  een heel fijn product, mijn haarpunten voelen de laatste week echt super zacht, ook zien ze er minder droog uit! Mijn haar word er niet vet/zwaar van dus het lijkt wel een heel geslaagd product!

Ik blijf dit nog een wel een tijdje  gebruiken, mijn haar voelt de laatste week heel fijn aan dus waarom niet!
Orofluido is bij Haarshop  te koop voor €17,50 en is nu in de aanbieding voor € 11.95! Ook kun je hier terecht voor onder andere producten als de Tangle Teezer en Chi tangen!

Deze review bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer voor meer informatie.

You Might Also Like...

8 Comments

 • Reply
  Manon
  maart. 2014 at 12:28

  klinkt goed!

 • Reply
  robin
  maart. 2014 at 14:16

  klinkt goed! ik vind de verpakking ook heel pretty en luxe 🙂

  • Reply
   Tjuly
   maart. 2014 at 18:54

   prachtig he!

 • Reply
  Glamourista
  maart. 2014 at 20:24

  Mmmmm, klinkt als een fijn serum!

  • Reply
   Tjuly
   maart. 2014 at 18:54

   dat is het ook echt 🙂

 • Reply
  Svenja
  maart. 2014 at 13:39

  Lijkt me ideaal voor mijn droge en pluizige haarpunten!

 • Reply
  Ines
  maart. 2014 at 15:58

  Klinkt als een fijn product!

 • Reply
  Orofluido Asia Zen Control Elixir - TJULY
  oktober. 2015 at 06:02

  […] twee jaar verkering. Je kunt mijn reviews over het ‘gewone’ beauty elixer kun je hier én hier terug lezen. Nu heeft het merk na het grote succes met de vorige lijn, een nieuwe variant. […]

Leave a Reply