Handen & Nagels My Blog Review Swatch

Peach Smoothie – Revlon + Swatche!

Deze lak kwam al voorbij in de shoplog, eerder deze week. Het nagellakje van Revlon, Peach Smoothie is een lakje wat ik zonder twijfel mee naar de kassa nam! Ik ben namelijk dol op nude kleuren, en deze Peach Smoothie leek mij behoorlijk nude. Het is wel een scented lakje, wat betekend dat er een kunstmatige parfum geur aan toe is gevoegd. Hier ben ik normaal gesproken geen fan van, hier kwam ik achter op vakantie. Ik had namelijk mijn nagels gelakt, voor wij gezellig naar St Tropez gingen. En ik vroeg mij echt de hele avond af, wat die geur toch was die ik steeds rook! Bleek het dus van de nagellak af te komen die ik op dat moment droeg. Maar dat terzijde gelaten, was ik wel erg nieuwsgierig naar deze lak.Revlon Peach SmoothieWat mij opviel toen ik de dop los draaide om te gaan lakken was, dat het kwastje erg dun is. Normaal gesproken houd ik niet niet van, geef mij maar een lekker breed kwastje! Ben je lekker snel klaar met lakken, en ik werk er toch altijd netter mee. Maar het lakken viel mij alles mee, de haren van het kwastje deden keurig waar ze voor gemaakt zijn. Het kwam netjes op mijn nagels. De geur heb ik tijdens het lakken niet opgeroken, maar die is pas te beoordelen als de lak opgedroogd is. (de lak droogt trouwens vrij snel) Ik moet eerlijk zeggen, het valt mij alles mee! Het is wel een heel kunstmatige chemisch zoet geurtje, maar niet misselijk makend! (Wat ik dus op vakantie wel had) De geur blijft goed hangen, maar als je je handen een paar keer hebt gewassen, wordt deze wel minder.. Wat subtieler! Nu, na 3 dagen ruik ik het nog steeds, maar het is een licht zoet geurtje wat niet opvalt (mits je echt gaat lopen ruiken aan je nagels) Wat wel jammer is, als je goed naar het flesje kijkt zie je hele licht dat er een prachtige gouden shimmer in zit. Deze zie je helaas helemaal niet terug op je nagels.Revlon Peach SmoothieMaar al met al, ik vind het een prachtig nude lakje wat ik het toegevoegd aan mijn stash! Ik denk dat ik deze lak nog vaak zal gebruiken, omdat de kleur gewoon altijd kan! Een flesje met 14.7 ML kost bij Big Bazar €2,99 per stuk. Koopje toch!

You Might Also Like...

15 Comments

 • Reply
  Mademoiselle Sophistique
  december. 2013 at 09:50

  oh heel mooi kleurtje! ik ben wel te vinden voor van die nudes

  • Reply
   Tjuly
   december. 2013 at 08:45

   😀

 • Reply
  Kiss & Make-up
  december. 2013 at 10:35

  Ik heb zelf ook een aantal geparfumeerde Revlon nagellakjes, maar deze kende ik nog niet. Mooi kleurtje 🙂

 • Reply
  Mirjam - Jewelyz
  december. 2013 at 11:18

  Wat een mooi, zacht kleurtje! En wat grappig dat hij zo zoet ruikt 😉

 • Reply
  Tess Evea
  december. 2013 at 13:53

  Wat een super schattig lakje, hele mooie pastel kleur!

 • Reply
  Lidewij
  december. 2013 at 14:52

  Ik vind het een mooi kleurtje! Leuk prijsje ook, bij de Big Bazaar 😀

  • Reply
   Tjuly
   december. 2013 at 08:46

   Zeker weten 😉

 • Reply
  Jana Vmh
  december. 2013 at 18:13

  Het is inderdaad een erg fijne kleur :)!

  • Reply
   Tjuly
   december. 2013 at 08:46

   🙂 vind ik ook

 • Reply
  Michaela
  december. 2013 at 22:30

  Wat leuk om er later achter te komen dat er eigenlijk parfum in zat haha! Het kleurtje is echt heel mooi, past vrijwel overal bij 😀

  • Reply
   Tjuly
   december. 2013 at 08:47

   Deze van Revlon ruikt gelukkig wel lekkerder dan die ik de hele avond rook 😉

 • Reply
  Beautyrabbitblog
  december. 2013 at 16:04

  Ik ken het merk niet maar het kleurtje is waaauw!

  • Reply
   Tjuly
   december. 2013 at 08:47

   😀

 • Reply
  Bouchra
  december. 2013 at 16:48

  Wauw echt een mooi kleurtje!

 • Reply
  Linda
  december. 2013 at 08:47

  Deze kleur springt er écht uit voor mij, wat is hij prachtig zeg! 🙂

Leave a Reply