Beauty huidverzorging

PHILOSOPHY TIME IN A BOTTLE 100% in Control

wie wil er nu niet 100% in controle zijn?

Philosophy gaat met time in a bottle 100% in-control verder dan alleen huidherstel of verbetering van lijntjes en rimpels. Het is een baanbrekend serum dat als eerste een epigenetica complex bevat, dat schijnt een werking te hebben in maar liefst 3 tijd fases. Het werkt niet alleen om eerdere schade te herstellen, maar zorgt ook voor huidvernieuwing én voorkomt toekomstige tekenen van veroudering.

Ik geloof niet in wonderen, als in, je smeert dit serum en wordt niet meer ouder. Maar ik geloof wel in het feit dat als je de huid goed behandeld, je de kwaliteit van je huid goed kan houden. Je het proces van verslapping, verkleuring kan vertragen.

Philosophy Time in a Bottle serumTime in a Bottle bevat een exclusief liposomen complex met vier enzymen, welke schade aanpakt gemaakt door diverse factoren, zoals luchtvervuiling, licht en oxidatieve stress. Het helpt de huid bij het stimuleren van herstel.

Het serum is verreikt met granaatappel en kruisbessen extract deze ingrediënten neutraliseren schadelijke radicalen. De rode rijst uit de Himalaya, weegbree en rode druif extract reactiveren de productie van collageen en elastine. Door het verlies van deze proteïnen in de huid, door schade en ouder worden, verlies de huid namelijk haar kracht en wordt ze slapperPhilosophy Time in a Bottle serum

Philosophy Time in a Bottle serum

Philosophy Time in a Bottle serumTime in a Bottle heeft een bijzonder ‘fresh pour’ systeem, wat inhoudt dat je de producten vlak voor het eerste gebruik mixt. Dit zorgt ervoor dat het serum als het ware pas activeert als je het in gebruik gaat nemen, en dus niet als het nog in de winkel ligt. Of het écht zo werkt, weet ik niet, alsnog vind ik het wel een leuke gimmick.

stap 1: Giet de volledige activator ampul met de vitamine c8, rode rijst en rode druif extract bij het serum in het flesje en draai het pompje erop.
stap 2: Schud het flesje ongeveer 20 seconden, Als je het pompje dan indrukt, is het serum lichtroze. Zo niet, dan moet je nog even goed schudden.Philosophy Time in a Bottle serum

Philosophy Time in a Bottle serum

Philosophy Time in a Bottle serum

Philosophy Time in a Bottle serum

Mijn ervaring met Time in a Bottle

Ik ben bijna 28 jaar oud nu, en ik heb natuurlijk nog niet een heel oud huidje. Maar ik merk wel dat mijn huid ouder word, ik krijg kraaienpootjes, lachrimpels etc. Nu hoort dit er natuurlijk allemaal bij, en stoort het mij niet bijzonder, maar het is wel een teken van veroudering. En als je met een serum je huid nou net dat beetje extra kan geven, en het proces iets zou kunnen vertragen. Ik geloof dat het voor mij nu zo’n beetje tijd is hiermee te beginnen 😉

Ik gebruik het serum nog niet lang genoeg om te kunnen zien of het voor mijn lijntjes en rimpels echt iets doet. Maar ik merk wel, dat mijn huid er heel zacht van word. Ik heb een gecombineerde huid neigend naar droog, en merk dat mijn huid een stuk gehydrateerder aanvoelt, zonder dat ze vettig word. !! Ook heb ik nog geen pukkeltjes! Ik gebruik het serum op mijn gereinigde huid, met anderhalf pompje smeer ik mijn gezicht en hals helemaal in. Als het serum is ingetrokken (heel snel al) kan je nog een dagcreme aanbrengen als je wilt, en je eigen routine volgen.

Ik ga de komende tijd met veel plezier door met testen van Time in a Bottle, maar tot nu toe kan ik alleen lovende  woorden spreken over het serum. Ik denk dat het voor veel vrouwen van verschillende leeftijden een heel fijn serum is! Het is namelijk niet alleen maar voor 20ers of 30ers om huidveroudering tegen te gaan, maar ook als je 40, 50 óf bijvoorbeeld 60 bent, zou dit serum je huid haar elasticiteit en stevigheid een beetje terug kunnen geven!

Prijs en verkrijgbaarheid

time in a bottle 100% in-control van philosophy • 40 ml • Є76,88

sinds februari 2017 exclusief verkrijgbaar bij ici paris xl

lees mijn disclaimer voor meer informatie over samenwerkingen

You Might Also Like...

2 Comments

 • Reply
  Kelly
  maart. 2017 at 08:42

  Ik ben hier heel nieuwsgierig naar, ben zelf ook net begonnen met testen dus ik heb nog niet écht een oordeel.

 • Reply
  Kimm
  maart. 2017 at 13:22

  philosophy vind ik een heel prettig merk, mijn huid reageert er altijd hel goed op!

Leave a Reply