Beauty makeup

Prime And Fine Professional Contouring Palette

Net als de rest van beautyland ben ik de laatste tijd lekker aan het contouren! Zelf vind ik het nog een hele zoektocht naar de juiste producten, finishes maar ook vooral de juiste kleuren. Wat ik heel leuk vind, is dat er steeds meer drogisterij merken inspringen op de trend, en de dus ook budget shape & contour producten zijn gekomen.

En ik was al een tijdje nieuwsgierig naar het Prime And Fine Professional Contouring Palette van Catrice, dus toen ik deze zag liggen gooide ik hem gelijk in mijn mandje!

Catrice Contouring palette ash
Prime And Fine Professional Contouring Palette

De verpakking vind ik niets op aan te merken, gewoon simpel en strak. Ook vind ik de typografie mooi en passend. De twee pans verschillen qua hoeveelheid, aangezien je vaak minder product van de highlighter nodig hebt. Zo blijft het een beetje in verhouding.
Prime And Fine Professional Contouring Palette Prime And Fine Professional Contouring Palette
Ik heb gekozen voor de lichte versie, 010 Ashy Radiance, omdat ik liever een wat koelere kleur gebruik om mijn gezicht iets meer vorm te geven. De kleuren lijken mij prima, zo op het eerste gezicht.

Prime And Fine Professional Contouring Palette
Stiekem was ik een beetje bang, dat het echt een kleur was voor de lichte huidjes. En dat het op mijn toch wat getinte huid zou wegvallen, maar de swatch ziet er heel goed uit. Het contour poeder ziet er niet te oranje of te warm uit, de highlighter vind ik ook erg mooi! De poeders zijn beide niet te poederig, ik vind ze eerder romig!

 

Op de bovenste foto’s heb ik het Prime And Fine Professional Contouring Palette niet gebruikt, op de tweede rij wel. Zelf vind ik dat de kleuren goed bij mijn huid passen, en dat terwijl ik dacht dat ashy zou wegvallen. Maar zo zie je maar, soms moet je het gewoon proberen! Ook vind ik de highlighter mooi, hij is niet te opvallend, niet te koel of te warm. Maar wél een mooie glans. Ik draag hem op mijn jukbeen en lichtjes op mijn voorhoofd en neusbrug.

Stiekem ben ik ook nieuwsgierig naar de andere kleur, en mocht ik deze tegenkomen, zal ik deze ook zeker aanschaffen. Je kunt deze palettes vind bij het Kruidvat voor €4,59
Ik ben er erg blij mee, dit fijne budget contour palette!

You Might Also Like...

6 Comments

 • Reply
  Elisa
  maart. 2016 at 09:18

  Wat een mooi, subtiel effect heeft dit pallette op je huid! En hoe leuk is die kwast met verfspetters? 😀

  • Reply
   Tjuly
   maart. 2016 at 09:20

   Wel he, ik vind hem ook echt mooi, juist het subtiele.. 🙂 En die kwast, die is echt al zo oud.. :O mijn lieveling.. Wist ik nu maar waar hij vandaan kwam.. 😉

 • Reply
  Manon
  maart. 2016 at 15:07

  Ik vind het resultaat er mooi uitzien

 • Reply
  heidi
  maart. 2016 at 19:23

  Wat een mooie palette is het meid.
  Wat mooie foto’s van je

 • Reply
  Mariska
  maart. 2016 at 19:46

  Deze kleuren vind ik je echt heel mooi staan! Mooi setje 😀

 • Reply
  Daisy
  maart. 2016 at 22:00

  Nou ik vind het knap… Heb dat hele contouren dingetje na een paar keer maar opgegeven… Ik krijg het niet voor elkaar haha.

Leave a Reply