My Blog Review Verzorging

Producten van Het Zeephuis

Ik ben altijd erg nieuwsgierig naar verzorgings-producten waar zo weinig mogelijk ‘rommel’ in zit. Daarom was ik verrukt met mijn pakketje van Het Zeephuis! Mijn huid reageert altijd heel heftig op bijna alle soorten zeep. Dus als ik al ‘gewone’ zeep gebruik is het altijd echt heel weinig. En ik stond te trappelen om al deze producten te testen, en te zien of het ook echt beter voelt voor mijn huid!

Whipped Body Butter Vanilla Whipped Body Butter Vanilla

zitten vol met luxe boters en oliën. Daardoor zijn ze zeer hydraterend en heeft het een dikkere structuur dan bodylotion.
Door de voedende boters en oliën werken deze bodybutters goed voor een droge/zeer droge huid

Toen ik het potje opendraaide en er enthousiast aan rook, schrok ik een beetje. Wat ik namelijk niet had verwacht, dat er een sterke geur aan zou zitten. Boy, i was wrong! Het is een hele sterke, heftige geur. Toen ik voor de tweede keer ging ruiken, ditmaal wel voorbereid op de geur. Vond ik het al stukken lekkerder, en bleef ik er aan ruiken! Het is wel echt heel sterk, en je moet er van houden. Maar ik ben er achtergekomen, dat het voor mij heel verslavend werkt! Ook de werking van de butter is fijn, ik heb het meerdere malen op mijn benen gesmeerd. Aangezien die nog al droog zijn. En het voelt zeker fijn, en hydrateerd ook voldoende! De geur blijft erg lang hangen op de huid.  Prijs € 5,99

Whipped Body Butter Vanilla

Ingredienten: Cocos Nucifera (Coconut Oil) Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond Oil) Theobroma Cacao (Cocoa Butter)
Butyrospermum Parkii (Shea Butter) Parfum.

Soap Pie Strawberry Cream

Strawberry Cream

Zoete en sappige aardbeien met een vleugje crème, dat is waar deze mooie soap pie naar ruikt!

Een prachtige zeep in de vorm van een stuk taart. Toen ik het plastic er vanaf haalde, kwam de heerlijke zoete geur mij al heel snel tegemoet. Heerlijk zoete, zomerse aardbeien! Ik hou er wel van! Prijs € 4,99    nu € 1,99

Soap Pie Strawberry Cream

Ingrediëntens: Aqua, Glycerine, Sodium Stearate, Propylene Glycol, Sorbitol, Sodium Laurate, Sodium Laureth Sulphate (sles), Disodium Lauryl Sulfosuccinate, Sodium Chloride, Stearic Acid(vegetable derived), Lauric Acid, Pentasodium Penetate, Avena Sativa (Oatmeal), Tetrasodium  etidronate, Simmondsia Chinensis (Jojoba Seed) Oil, Papaver Somniferum (Poppy) Seeds, Parfum, CI17200.

Soap Bar Purple PowerPurple Power

Dit paarse zeep ruikt heerlijk naar Patchouli, specerijen en muskus, met tonen van Ylang Ylang etherische olie. Geschikt voor zowel mannen als vrouwen!

Dit stuk zeep heb ik een hele week, elke dag gebruikt! De geur is echt heerlijk, kruidig en toch ook weer fris. Mijn huid voelt na het gebruikt onder de de douche vrij stroef, maar eenmaal afgedroogd voelt het helemaal goed! Mijn huid is zacht, en vertoont geen enkele droge plek. Wat ik normaal gesproken na een week volop zeep gebruiken duidelijk zou hebben! Wat ik erg verrassend vond, is dat de zeep onwijs schuimde! Ik had wel ietsjes schuim verwacht, maar dit was echt lekker veel! Dit blijft dus zeker terugkomen in huis! Ook heb ik mijn vriend overgehaald om de zeep te testen, de volgende ochtend vroeg hij of hij hem weer mocht gebruiken. Dat zegt denk ik genoeg toch! Beide hebben wij ervaren dat de geur erg lang in je huid blijft zitten, dat vonden wij beide fijn. Prijs 4,49    nu € 1,49

Soap Bar Purple Power

Ingredienten: Aqua, Glycerine, Sodium Stearate, Propylene Glycol, Sorbitol, Sodium Laurate,  Sodium Laureth Sulphate (sles), Disodium Lauryl Sulfosuccinate, Sodium Chloride, Stearic Acid (vegetable derived), Lauric Acid, Pentasodium Penetate, Tetrasodium etidronate, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba Seed) Oil, Pogostemon Cablin (Patchouli) Oil, Cananga Odorata (Ylang Ylang) Oil, CI77891, CI17200, CI42090.

Satsuma Delight CupcakeSatsuma Delight Cupcake Satsuma Delight Cupcake

Deze schattige en bruisende Satsuma Delight Bath Cupcakes zien eruit om op te eten, maar doe dit niet! Ze zijn volledig met de hand gemaakt en bevatten cocoa butter dat ervoor zorgt dat het je huid super zacht maakt.

Oh, wat schattig! Is het eerste wat ik riep toen ik deze bath cupcake zag. Mijn tweede reactie, wat zonde om te gebruiken! Ik heb deze dan ook nog niet gebruikt, omdat ik er de tijd voor wil nemen. Om optimaal te genieten, en de geur goed te ruiken! Prijs € 2,79

Satsuma Delight Cupcake

Ingrediënten: Sodium Bicarbonate, Citric Acid, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed butter, Parfum, Citrus Sinensis (Mandarin Orange) Fruit CI 15985, CI 19140

Sleepy Head Massage Bar

Sleepy Head Massage Bar

Gemaakt van cocoa butter, wat ervoor zorgt dat het je huid voedt en zacht maakt. Het bevat lavendel essentiële olie, wat ervoor zorgt dat je ontspant en uitrust waardoor je in een diepe slaap valt. Ook is er ylang ylang essentiële olie aan toegevoegd waardoor je vrij van stress en spanning komt.

Uiteraard moest ik deze ook even flink uittesten, en dat heb ik met veel plezier gedaan! Voor het slapen gaan gevraagd of mijn lief gemasseerd wilde worden, natuurlijk zei hij daar geen nee tegen. Ik vond het wel een vreemd idee, met zo’n blok. Toen ik het blok over de huid heen wreef, zag ik al heel snel dat het een vettig laagje achterliet. Dus het smelten ging helemaal goed! Ik hoopte op een laagje wat niet te snel de huid introk, maar ook niet te veel op de huid bleef zitten. En… Perfect! Zolang ik bleef masseren, de huid dus lekker warm hield. Bleef het allemaal lekker smeerbaar (waar je met sommige massage producten hebt dat het snel stroef wordt) Het voelde ook heel fijn aan mijn handen, totaal niet plakkerig of iets dergelijks! En om over de geur nog maar te zwijgen, deze was heerlijk. Een fijne (wel zware) lavendel geur. Mijn vriend sliep na afloop van de massage als een roosje! Dus deze is helemaal goed gekeurd! En het is zeker voor herhaling vatbaar! Prijs € 2,99

Sleepy Head Massage Bar

Ingrediënten: Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Prunus Dulcis (almond) Oil, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Canaga Odorata (ylang ylang) Flower Oil, Centaurea Cyanus (Blue Cornflower Petals). Geraniol*, Linalool*, Limonene*, Eugenol*, Benzyl Salicylate*, Benzyl Benzoate*, Farsenol* (*occurs naturally in Essential Oils)

het zeephuis samplesOok zaten er in het pakketje nog samples van twee andere  shower soaps, erg leuk want op deze manier kan je ook andere dingen/geuren proberen dan je normaal zelf uit zou kiezen! De twee stukken die ik er bij kreeg waren Starry Blue en Lemon. Starry blue heeft een heerlijke geur, van pepermunt snoepjes! Heel apart om dat onder de douche te ruiken, maar eigenlijk wel heel erg lekker! Van Starry Blue ga ik zeker een fullsize aanschaffen, als mijn zeepjes op zijn! Lemon ruikt, hoe kan het dan ook anders, naar citroenen! Wederom ook een lekkere frisse geur, maar toch heeft deze geur niet mijn voorkeur. Niet verkeerd, maar de andere geuren bekoren mij gewoon meer!Het Zeephuis-11Hier valt weinig over te vertellen, gewoon handige dingen! Alleen vind ik het formaat een beetje klein, maar het werkt prima met de zeepjes! Prijs € 0,79

Ik ga zeker meer producten van Het Zeephuis aanschaffen, ik vind de geuren én de werking ervan heel fijn! Mijn huid heeft er gelukkig totaal geen problemen mee. En er is nog veel meer in de webshop, waar ik heel nieuwsgierig naar ben! Ik ben echt blij met de producten van Het Zeephuis!

Speciaal voor mijn lezeressen, is er een korting in de webshop van Het Zeephuis! Als je tjuly10 invoert bij het afrekenen, krijg je 10% korting! (Er is op dit moment ook sale!) Ik hoop dat jullie er net zo enthousiast van worden als ik dat ben!

Deze review bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer voor meer informatie.

You Might Also Like...

6 Comments

 • Reply
  caroline
  februari. 2014 at 08:51

  Klinkt lekker, ga het proberen…

 • Reply
  Manon
  februari. 2014 at 14:56

  dat ziet er super goed uit!!

 • Reply
  Bertine
  februari. 2014 at 16:35

  super mooie producten! dat taartje lijkt mij wel wat.. ook goed afgeprijsd nu!

 • Reply
  Beautyjuf
  februari. 2014 at 17:50

  Wat een leuke zeepjes! De geuren lijken me heerlijk 🙂 Ik ga eens een kijkje nemen op deze webshop.

  • Reply
   Tjuly
   februari. 2014 at 18:31

   Vooral doen, ik vind het zelf echt hele fijne producten!

 • Reply
  Yanna
  maart. 2014 at 12:19

  Oh wat lijkt me dit heerlijk zeg! Leuke review:)

Leave a Reply