huidverzorging My Blog Review Verzorging

Purol Handcreme

In de Beautybox die ik een tijdje geleden kreeg van mijn vriendin, zat ook een handcreme. De handcreme is van het merk Purol, waar ik het tinnetje zalf trouwens erg van kan waarderen. Deze handcreme heb ik zelf nog niet eerder in de winkel zien liggen. Maar deze schijnt gewoon verkrijgbaar te zijn bij drogisterijen als Kruidvat, Etos etc. Purol HandcremeHet is een vrij simpele witte tube, met de herkenbare naam Purol duidelijk op de voorkant. Op de achterkant kun je de ingrediënten terug vinden.  Purol HandcremeDe tube heeft een klik dop, dat is makkelijk en zie je vaak bij handcrèmes. Zelf vind ik het altijd erg snel vies worden..Purol HandcremeOver de creme zelf. Tja het ruikt wel als Purol (wat ik overigens heerlijk vind ruiken) Maar wel iets minder sterk van geur. Ook verdwijnt de geur na het insmeren vrij snel. De creme is een romige volle substantie.Purol HandcremeSmeert heel makkelijk uit, en lijkt redelijk in te trekken. Maar dat is alleen op zicht, zodra ik iets oppakte voelde het nog steeds glibberig.  Purol HandcremeVoordat de creme echt is ingetrokken, ben je wel een minuut of 8 verder. Zelf vind ik dat erg onhandig, ik heb er namelijk een hekel aan als ik vette handen heb! Op de een of andere manier, is het gewoon een heel vies gevoel.

Wel voelden mijn handen na gebruik van de Purol handcreme lekker zacht aan! Ook niet geheel onbelangrijk natuurlijk. Ik zou deze handcreme zeker wel kunnen pakken als ik droge handen heb. Maar niet als ik in de minuten daarna nog iets moet doen met mijn handen. Dus echt alleen voor het ‘nodige’ in plaats van het lekkere.

De Purol handcreme is zoals ik eerder al zei, te koop bij oa kruidvat, etos etc. En volgens mij kost de handcreme rond de €3,-

You Might Also Like...

4 Comments

 • Reply
  Iris - TBM
  maart. 2014 at 06:35

  Ik kende hem nog niet. Maar ik hou ook niet zo van vettige handcremes die er lang over doen voordat ze ingetrokken zijn. Toch vind ik de prijs wel mee vallen!

 • Reply
  Svenja
  maart. 2014 at 09:24

  Lijkt me een fijne handcreme, en ook nog eens voor een fijne prijs!

 • Reply
  Manon
  maart. 2014 at 11:16

  Lijkt me een fijne handcreme!

 • Reply
  Kiss & Make-up
  maart. 2014 at 15:32

  Handcreme moet voor mij echt wel meteen intrekken, dus deze is niks voor mij 🙁

Leave a Reply