Beauty FOTD

Quick and Easy Ooglook

Iedereen heeft wel eens haast toch! Daarom laat ik jullie vandaag snelle ooglook zien, oftewel Quick and Easy Ooglook ! In een paar hele snelle stappen, ben je klaar om de deur uit te gaan. Het is echt heel makkelijk, simpel en toch leuk (al zeg ik het zelf) Je begint gewoon zoals je dit altijd zou doen..

Quick and easy ooglook

Een beetje BB cream gemixt met foundation draag ik op mijn gezicht, zodat het allemaal iets egaler qua kleur is. Ik mix dit wel eens, zodat het wat lichter is. En zoveel dekking als van een foundation heb ik ook niet echt nodig vandaag. Op mijn wangen heb ik een licht blosje, om er iets meer kleur in te brengen. Wat ik zeker in deze tijden wel fijn vind, aangezien ik anders zo bleek word. Met een wenkbrauw potloodje heb ik mijn wenkbrauwen licht bijgetekend, zodat ze er iets strakker uitzien.

Quick and Easy Ooglook

Quick and easy ooglook

Bij mijn ogen aangekomen, ben ik begonnen met een primer. Zo is de kans kleiner, dat je eyeliner gaat afgeven in de loop van de dag. Daarna ben ik met een paars oogpotlood een dikke lijn gaan zetten op mijn wimperrand. Deze heb ik dikker aangezet dan dat ik normaal zou doen, omdat je er anders straks niets meer van ziet! Je kan zelf bepalen of je het lijntje iets doortrekt in een wing, ik heb gekozen voor een kleintje deze keer. Wat ik daarna heb gedaan, ik heb daarna met zwarte eyeliner nog een lijntje tegen mijn wimperrand gezet, deze keer een stuk fijner! De zwarte lijn kan je met een gelliner zetten, liquid liner of een eyeliner pen eigenlijk net wat je wilt! Wel is het lastig met een potloodje denk ik, meestal zijn potloden wat droog, waardoor het lastig kan zijn om netjes over de paarse eyeliner heen te gaan. De zwarte eyeliner krijgt geen wing, en dient echt alleen maar als omlijsting. Ook heb ik heel lichtjes geprobeerd om mijn onderste wimperrand iets te accentueren met een ietsie pietsie zwarte eyeliner. Mascara op doen, en klaar!

Quick and easy ooglook

Het is makkelijk, opgemaakt, en toch lekker rustig!

Ik hoop dat het een beetje duidelijk beschreven is, en jullie het konden volgen!

You Might Also Like...

19 Comments

 • Reply
  Monique
  september. 2013 at 06:55

  Je hebt het goed beschreven! :). Mooie look.

  • Reply
   Tjuly
   september. 2013 at 13:44

   Goed om te horen, soms ben ik zo aan het typen dat ik denk, is het nog wel te volgen 😉 En dankje!

 • Reply
  Michaela
  september. 2013 at 09:41

  Wat uniek zo een paarse eyeliner!

  • Reply
   Tjuly
   september. 2013 at 13:44

   Weer eens wat anders he 😉

 • Reply
  wendy
  september. 2013 at 10:43

  Super mooi! Ik ga het ook proberen 🙂

  XxX

 • Reply
  Beautyjuf
  september. 2013 at 11:29

  Wat een mooie kleur eyeliner! 🙂

  • Reply
   Tjuly
   september. 2013 at 13:43

   wel he… vind hem zelf ook erg mooi!

 • Reply
  Jana Vmh
  september. 2013 at 12:09

  Mooie look! Jij hebt trouwens erg mooie wenkbrauwen 😮 x

  • Reply
   Tjuly
   september. 2013 at 13:43

   Dankjewel!

 • Reply
  Bo
  september. 2013 at 16:42

  Heel mooi, staat je goed! (:

 • Reply
  Saskia
  september. 2013 at 18:38

  Erg mooie look en duidelijk omschreven 🙂

 • Reply
  Lidewij
  september. 2013 at 19:25

  Wat een toffe look! Erg mooi 🙂

 • Reply
  Nena
  september. 2013 at 19:35

  Staat je mooi!

 • Reply
  Mademoiselle Sophistique
  september. 2013 at 11:12

  mooi! heel vrouwelijke en elegant

 • Reply
  Michelle
  oktober. 2013 at 07:53

  Wauw! Je hebt hele mooie wenkbrauwen

  • Reply
   Tjuly
   oktober. 2013 at 08:22

   Dankjewel Michelle!

 • Reply
  Suzanne
  oktober. 2013 at 09:43

  Oh wow, heel mooi!

  • Reply
   Tjuly
   oktober. 2013 at 09:45

   Dankjewel!

 • Reply
  Daniëlle
  oktober. 2013 at 20:42

  Je bent super mooi! En mooie look!

Leave a Reply