Beauty Haarverzorging

Remington Warme Lucht Borstel

Ik vind het heerlijk om met mijn haren te spelen! Heerlijk tutten….! Zo dus ook het spelen met apparaten, die iets met mijn haar kunnen doen.. Krullen maken of iets dergelijks. Mijn nieuwste aanwinst de Remington warme lucht borstel 1201! Vaak als ik gedoucht heb, laat ik mijn haar gewoon aan de lucht drogen. Dit is pure luiheid, maar ook ben ik bang dat als ik mijn haar te vaak föhn dat het droog word. Ook zie ik vaak dat het pluizig of statisch word. Nu was ik dus wel benieuwd of het anders is als je je haar droogt met een warme lucht borstel! De warme lucht borstel die ik heb uitgekozen is de Remington AS1202 Warme Lucht Borstel.
Remington warme lucht borstel
De warme lucht borstel heeft 5 opzet stukken, dat vond ik gelijk al interessant. Want heb je daar nou ook daadwerkelijk wat aan?
Remington warme lucht borstel
De borstel wordt geleverd in een keurig opberg tasje. Dit is erg handig, want zoals mijn föhn, stijltang, krultang er nu bij liggen.. Alles ligt in een badkamer kastje, en de snoeren draaien in elkaar. Kort gezegd, het is een zooitje! Daarom vind ik zo’n opbergtasje echt wel een pluspunt. (ik ben er alleen na de eerste keer gebruiken achtergekomen, dat het allemaal maar net aan past. Dus een beetje proppen)

Mijn conclusie, ik moet nog wel een beetje wennen aan de warme lucht borstel. De blaasmond werkt gewoon makkelijk als föhn, niets bijzonders. Maar ik vind het grote opzet stuk, met de platte borstel erg fijn werken. Hij maakt het haar mooi glad, glanzend en het is erg snel droog! Daar houd ik van! Ook ben ik erg tevreden met de ronde borstel, met de gewone borstel haren. Deze geeft het haar prachtig volume, vooral bovenop mijn hoofd was dit echt geweldig! Het is mij ook gelukt hiermee flicks te maken, zodat de haar punten naar binnen of juist naar buiten vallen. De andere opzet stukken, als de ‘krultang’ en het opzetstuk met de intrekbare pennetjes heb ik nog niet helemaal door. Op de een of andere manier, willen die nog niet helemaal meewerken. Ik denk dat het ook een kwestie is van een paar keer proberen, dan vind je vaak wel de manier die voor jou werkt.

Ik vind dit zeker zijn prijs van € 42,95 waard.  (als je hem vandaag besteld, heb je hem morgen in huis!) Ook krijg je er tijdelijk een Remington Keratin Therapy platte borstel bij!

Deze warme lucht borstel komt bij Fonq vandaan, Fonq is een webwarenhuis wat ideaal is voor mij! Aangezien ik veel werk, en daarom niet altijd de tijd heb om naar de winkel toe te gaan! Mocht je geïnteresseerd zijn in verschillende airstylers ze hebben een groot aanbod! Ook als je nog een cadeautje voor iemand moet hebben, kun je hier heel goed slagen!

Deze review bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer voor meer informatie.

You Might Also Like...

5 Comments

 • Reply
  Mademoiselle Sophistique
  december. 2013 at 13:32

  oh zo’n borstel heb ik echt al eeuwen op mijn wishlist staan

 • Reply
  Annika
  januari. 2014 at 14:59

  Wauw, lijkt me echt fijn! 🙂

 • Reply
  Aurelie
  januari. 2014 at 15:16

  Die borstel ziet er echt super goed uit! Ik heb al een stijltang van remington en ik vind dat echt zo’n fijn merk.

 • Reply
  Eline
  januari. 2014 at 17:49

  Ben nu wel benieuwd geworden, deze staat nu op mijn wishlist!

 • Reply
  Keytothefuture
  januari. 2014 at 12:06

  Ohh ik had eerst het artikel moeten lezen en daarna het filmpje moeten bekijken hahaha! Lijkt me echt en fijn product!

Leave a Reply