Lippen Review Swatch

Revlon Colorburst Balm

Zijdezachte, gekleurde lippen met Colorburst balm. Hydratatie en kleur in 1! Dat klinkt goed toch! Van Revlon heb ik al vaker prachtige lip balms voorbij zien komen op het net. Zeker de matte producten van Revlon vind ik altijd erg interessant. Het Revlon Colorburst balm assortiment bevat 4 matte tinten en 4 lacquer tinten. Elke Colorburst matte balm heeft een lacquer balm glansvariant. Dat vind ik wel leuk bedacht, 1 kleur 2 varianten! De kleuren van de Colorburst balm zijn, koraal, zacht roze, fuchsia en rood. Ik heb de koraal kleur 245 Audacious in matte en 130 Tease in glans.

Revlon Colorburst Balm

Ook handig dat je aan de verpakking kunt zien welke variant het is. De glanzende verpakking is natuurlijk de glanzende balm, en de matte verpakking bevat de matte balm.

Revlon Colorburst Balm

Wie kent ze ondertussen niet, de lipbalms zoals de razende bekende chubby sticks. Heel handig, je kunt de stick omhoog omhoog draaien zodat je de punt niet hoeft te slijpen of iets dergelijks. Ook kun je, de balms als blush gebruiken door een klein beetje op je vingertoppen te doen. En dit aan te brengen met je vingers op je wangen. Super makkelijk werken ze!

Revlon Colorburst Balm
De swatchfoto is een beetje onscherp uit de camera gerold, helaas! Maar je ziet wel een verschil in finish van de beide sticks.
Revlon Colorburst Balm

Hier draag ik de glans versie, hij is echt veel minder vel en oranje dan ik dacht. Ik ging er namelijk van uit, dat de kleur heel heftig zou zijn, maar eenmaal op de lippen valt het best mee toch? Je kunt de intensiteit van de kleur goed opbouwen, van vrij transparant tot lekker gekleurd! Voor de foto draag ik een lekkere dikke laag, waardoor er dus veel kleur op mijn lippen zit.Revlon Colorburst Balm

Hier draag ik de matte versie. Wederom een dikke laag, om goed de kleur te laten zien. De finish van deze balm zou matte zijn. Met de arm swatch was deze ook matte, maar op mijn lippen vond ik het maar semi-matte eigenlijk. Misschien dat dit komt omdat ik een dikke laag op mijn lippen draag? De kleur vind ik trouwens wel erg gaaf! Velletjes vallen trouwens heel erg mee, er worden gelijk lekker zacht gemaakt door de sticks.

Revlon Colorburst Balm

Hier draag ik de glans versie over de matte heen. Gewoon een beetje spelen, pakt toch uit in een andere kleur!

De Colorburst balms bevatten onder andere mango, kokos en shea butter. Wat zorgt voor super zachte lippen! En dat klopt ook wel, beide balms zijn goed romig. En glijden over de lippen, ook drogen ze de lippen niet uit! Ook kan het zijn nadat je het hebt aangebracht op je lippen, dat ze een beetje gaan tintelen. Dat komt omdat ze ook pepermunt hebben toegevoegd aan de balms, dit ruik je ook even als je het aanbrengt. Wat ik wel een nadeel vind, is de houdbaarheid op de lippen. Deze is niet zo lang, maar ja.. Welke balm blijft er wel heel lang zitten?

De Colorburst balm is in mei en juni verkrijgbaar voor een introductieprijs van €9,95 (normaal €10,50)  en zijn te koop bij Drogisterij.net en World of Beauty

Deze review bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer voor meer informatie.

You Might Also Like...

8 Comments

 • Reply
  Mademoiselle Sophistique
  mei. 2014 at 07:20

  ze staan je allebei super! en je hebt echt hele mooie foto’s genomen 🙂

 • Reply
  Dionne
  mei. 2014 at 07:22

  Ziet er heel mooi uit!

 • Reply
  Manon
  mei. 2014 at 08:29

  Ik vind ze allebei erg mooi, ze staan je ook super goed en je hebt prachtige fotos gemaakt!

 • Reply
  Suzanne
  mei. 2014 at 11:22

  Handig dat je ze kunt opdraaien in plaats van slijpen. En dat je ze ook als blush kunt gebruiken! Multifunctioneel. Mooie foto’s, de kleur staat je goed.

 • Reply
  Kiss & Make-up
  mei. 2014 at 14:21

  Heb zelf de volledige collectie, en ze zijn echt supeeeeer! Heerlijke felle kleurtjes en zo’n aangename formule. De kleuren die jij hebt zijn ook echt top.

 • Reply
  Carine
  juni. 2014 at 11:40

  Heel mooi!

 • Reply
  ines
  juni. 2014 at 11:08

  Ziet er goed uit!

 • Reply
  Robin Valentine Burki
  juni. 2014 at 20:36

  hmm ja zulke houden meestal niet zo lang maar vind het wel fijn als ze een beetje verzorgend zijn en een mooie kleur achterlaten 😀

Leave a Reply