My Blog Ogen Review Swatch

Rimmel Glam Eyes Swatches + Look

Vandaag heb ik mij Rimmel Glam Eyes palette er even bij gepakt, om te swatchen en misschien wel een ooglook mee te maken. Ik vind op het eerste gezicht de kleuren in het palette wel redelijk, wel vind ik de gouden kleur een klein beetje misplaatst, maar dit is omdat ik deze kleur goud te koel vind tussen de wat warmere kleuren die er in dit palette zitten. Rimmel Glam Eyes PaletteEn hier zijn de swatches, je ziet aan de nummers welke kleur bij welke swatche hoort.Rimmel Glam Eyes PaletteDe lichte kleuren, nummer 1 en nummer 3 zijn niet onwijs sterk gepigmenteerd. Maar de twee bruine oogschaduws zeker wel. Alle kleuren bevatten een shimmer! Nummer twee, daar had ik niet van ingeschat dat de kleur zo (prachtig) koper zou zijn. Hier ben ik echt heel positief door verrast, ik vind het een prachtige kleur! De gouden kleur had ik goed ingeschat, deze vind ik niet heel erg mooi. De oogschaduws werken ook lekker, en geven fijn af als je er met je  kwast in gaat. Rimmel Glam Eyes Palette Rimmel Glam Eyes PaletteVoor de look heb ik nummer 1 over mijn gehele ooglid aangebracht, en lekker dik onder mijn wenkbrauw op mijn wenkbrauw bot. Nummer 2, de koperkleur heb ik over mijn bewegend ooglid aangebracht. Nummer 3 wist ik niet zo heel goed te gebruiken, maar deze is in mijn ooghoek beland, en ik heb deze kleur een beetje naar binnen toe geblend. (met de koper kleur) Nummer 4 heb ik op mijn outer V aangebracht, en onder mijn onderste wimperrand. Als laatste een bruine eyeliner, wat mascara en de look is af! Ik vind het Palette best wel ok, nummer 1 is een mooie highlighter, 2 de koper kleur vind ik prachtig en deze zal ik ook vaak gebruiken denk ik. 3 Had er voor mij niet in hoeven zitten. 4 vind ik ook een erg mooie roest bruine kleur, met een prachtige rode gloed!

Dit palette is te koop bij Big Bazar voor €2,99 per stuk (ze hebben meerdere kleuren)

You Might Also Like...

11 Comments

 • Reply
  Mademoiselle Sophistique
  december. 2013 at 09:06

  oh ik vind je ooglook erg mooi! nummer 2 is echt prachtig

  • Reply
   Tjuly
   december. 2013 at 19:00

   Vind ik ook, vind het een prachtig warme kleur!

 • Reply
  Beautyjuf
  december. 2013 at 09:41

  Wat een mooie ooglook! De kleine vakjes in het palette lijken me ietwat onhandig…

  • Reply
   Tjuly
   december. 2013 at 19:00

   Ja, dat klopt.. is niet het handigste palette!

 • Reply
  Saskia
  december. 2013 at 11:46

  Het lijkt me niet een heel fijn palette om mee te werken maar de ooglook vind ik erg mooi!

  • Reply
   Tjuly
   december. 2013 at 19:00

   Het werkt lastig aangezien de vakjes zo klein zijn… 😉 en dankje!

 • Reply
  Michaela
  december. 2013 at 11:57

  De pigmentatie is geweldig, en de glans is heel heel mooi!

 • Reply
  Malou
  december. 2013 at 11:55

  Heel mooi!

 • Reply
  Beautyrabbitblog
  december. 2013 at 15:38

  Mooie kleuren maar het palet lijkt me niet zo handig.

  • Reply
   Tjuly
   december. 2013 at 08:45

   door de kleine vakjes is het inderdaad niet zo handig….

 • Reply
  Laura
  december. 2013 at 12:50

  Mooie look heb je gemaakt! Ik vind de kleuren 2 & 4 echt prachtig!

Leave a Reply