Handen & Nagels Review Swatch

Grey Matter – Rimmel Londen

Grey Matter

Deze lak heb ik al een poos, en het was gelijk een favoriet! Het is Rimmel London – Grey matter 60 sec. Vind het een mooie muisgrijze kleur, hij oogt simpel maar toch weer net even wat anders. Lekker niet standaard.. Vind het ook fijn dat het gewoon overal bij pas. Of je nou iets met felle kleuren draagt, of iets heel rustigs het maakt niet zo heel veel uit! De nagellak zou in een minuutje droog moeten zijn, 60 seconden red je wel als je een heel dun laagje aanbrengt, maar niet als je gewoon lekker dik smeert. Dan moet je wel even wat langer wachten. En in een strook lukt mij ook niet om mijn gehele nagel te lakken, meestal in 2 stroken.

Grey Matter

Mijn (voornamelijk wijsvingers) nagels breken nog wel eens, waardoor als het te verschillend word ik al mijn nagels afknip. Vind het niet leuk om zulke korte nagels te hebben het oogt altijd zo dik, maar vind het toch stommer staan als alles een andere lengte heeft. Nu gaat het weer een beetje de goede kant op, er komt al weer een betere lengte aan! Dan lijken mijn handen alweer wat slanker..;)

Grey Matter

Het is ook wel een mooie basis-kleur om een leuke nail-art op te maken bedenk ik mij net. Misschien een leuk idee om roze bloemetjes op te maken! Of als iemand anders een leuke idee heeft…..? Laat maar weten, sta open voor uitdagingen. Een fel gekleurd (french-nail) randje kan ook erg leuk zijn op zo’n basic strakke kleur!

Grey Matter

Mijn flesje begint nu langzaam aan wel een beetje op te raken! Moet dus maar weer even een nieuwe zien te scoren.. Een fijne nagellak dus een aanrader bij deze..

Ze kosten gemiddel zo’n €4,99 en zijn verkijgbaar bij de meeste drogisterijen. Kruidvat & Etos
Meer informatie op Rimmel London

You Might Also Like...

11 Comments

 • Reply
  Mademoiselle Sophistique
  mei. 2013 at 07:43

  ik vind je echt heel mooie nagels hebben, van die lengte kan ik alleen maar dromen..

  • Reply
   Tjuly
   mei. 2013 at 12:07

   Ahh ik zal bekennen.. Mijn nagel op mijn middelvinger is net alweer afgebroken..;) maar Dankje.. Probeer ze met zorg te behandelen .. 😉

 • Reply
  Dionne
  mei. 2013 at 08:00

  Wat een apart, maar mooie kleur! 🙂

 • Reply
  Danielle
  mei. 2013 at 08:12

  Ziet er goed uit! Mooie nagels heb je ook!

 • Reply
  Kimberly
  mei. 2013 at 10:24

  Dit is echt een mooi kleurtje! Mooie nagels heb je ook 😀

 • Reply
  Michaela
  mei. 2013 at 13:45

  Wat een mooie nagels heb je! Rimmel lakjes zijn altijd zo fijn 🙂

 • Reply
  Keytothefuture
  mei. 2013 at 07:27

  Wauw wat heb je mooie nagels zeg!

  • Reply
   Tjuly
   mei. 2013 at 07:29

   dankjewel 😉

 • Reply
  Nathalie
  mei. 2013 at 09:58

  Wat een mooie kleur! En wat een mooie nagels heb je zeg!

 • Reply
  Suzanne
  mei. 2013 at 16:25

  Ik vind het niet echt een mooi kleurtje voor de zomer..

  • Reply
   Tjuly
   mei. 2013 at 18:19

   Het is geen zomers kleurtje… maar hij past wel overal bij.. 😉

Leave a Reply