huidverzorging Review Verzorging

Rituals – Imagine Zeep & Handlotion

Ik was een tijdje geleden bij Mooi Parfumerie, op zoek naar Anastasia producten. Toen ik verschillende zeep en handcreme’s zag staan van Rituals. Imagine …

Ik was gelijk erg nieuwsgierig en een tikkeltje hebberig! Aangezien ik het dus niet kon laten om ze te laten staan, bedacht ik er een goede rede voor.. Tjuly.nl! Ik had ze immers nodig om te reviewen, toch? De geurlijn die ik voor zowel de zeep als de lotion is Imagine. Imagine bevat rijstmelk, wat de huid verzacht en kersenbloesem voor een hele speciale warme geur.zeep en lotion rituals imagine
Qua vormgeving vind ik ze mooi simpel. Niet bijzonder, wel stijlvol.

Rituals Imagine Hand Wash
Rituals handzeep en handcreme - Tjuly --2

Mooi strak toch? Het groene kleurtje is iets waar ik zelf niet zo snel voor zou kiezen, maar aangezien ik het ook graag in de keuken wilde neerzetten. Vond ik het in de winkel toch het meest aansprekend, wij hebben namelijk een (donker) groen granieten keukenblad. Daarom vond ik het wel bijpassend. (ook kon ik in de winkel niet op de geuren afgaan, omdat alles dicht zat)

Rituals handzeep en handcreme - Tjuly --4

Klein strak pompje, waar niet te veel zeep uitkomt. Meestal doe ik 1 a 1,5 pompje als ik mijn handen was. De geur vind ik heerlijk! Het is een lastige geur om uit te leggen, zwoel, warm, zoet maar toch ook weer niet, oosters. Echt een Rituals geur eigenlijk!

Het is mij wel opgevallen, dat het een zeep is die je handen niet snel uitdroogt. Wat natuurlijk heel goed is. Maar wat er ook voor zorgt (denk ik) dat de zeep niet onwijs sterk ik. Ik heb het idee namelijk, dat de zeep slecht ontvet. Ik zal een voorbeeld geven, misschien dat ik dan ook wat duidelijker overkom. Als ik aan het koken ben, en ik ga tussendoor mijn handen wassen, wanneer er bijvoorbeeld vetten opzitten van vlees. (denk aan gehaktballen maken) Dan krijg ik mijn handen niet echt schoon, ze blijven vies vet. Omdat het dus geen agressieve zeep is.Rituals handzeep en handcreme - Tjuly --8
Niets bijzonders aan de zeep substantie, gewoon goed vloeibaar. Ruikt heerlijk!

Rituals Imagine Hand Lotion
Rituals handzeep en handcreme - Tjuly --5

Ook deze fles vind ik mooi, deze is ondoorzichtig. Gewoon een witte fles, maar wel weer de groene details.
Rituals handzeep en handcreme - Tjuly --7
Zelfde pompje als de zeep. Het doseren van de hand lotion gaat ook gewoon goed. Een pompje is precies voldoende voor mijn beide handen.
Rituals handzeep en handcreme - Tjuly --10
Waar ik deze hand lotion eigenlijk kocht voor leuk om mijn aanrecht, naast zijn broertje.. de zeep.. Ben ik er ondertussen helemaal dol op geworden! De geur, het snelle intrekken en het lekker zacht maken van mijn handen. Wauw, wat een heerlijke hand lotion! Uiteraard gebruik is de hand lotion niet elke keer na het wassen van mijn handen, maar als ik het dan eens samen doe. Is de geur op zijn allerbest, door de zeep en de hand lotion beide te gebruiken blijft de geur ook een stuk langer hangen. Daar kan ik echt van genieten.

Beide flessen bevatten 300 ml, wat lekker veel is.

Ze zijn te koop bij verschillende parfumerieën verkrijgbaar, maar ook online bij Rituals. De prijs van de hand zeep is €8,- en van de hand lotion €13,-

De prijs vind ik ze helemaal waard! Hebben jullie wel eens zeep en lotion van Rituals gebruikt? Welke geuren raden jullie aan voor als deze op zijn?

You Might Also Like...

1 Comment

  • Reply
    Manon
    november. 2014 at 11:15

    Ik heb die groene geroken, die is erg lekker!

Leave a Reply