Beauty FOTD makeup Ogen

Roze Ooglook!

Mijn vriend is fotograaf, regelmatig ga ik met hem mee om hem te helpen. Of het nou mensen op hun gemak stellen is voor een shoot, of assisteren met verlichting etc. Dat meehelpen doe ik graag! Nu kreeg hij laatst een opdrachtje binnen voor een portret reportage van een jong meisje (16). Daarbij werd de vraag gesteld of er ook visagie bij geregeld kon worden.. Het antwoord was ja! Oeps, ik heb gewoon gezegd ja, dat doe ik wel voor je dan!

Ik heb even uitgezocht hoe het meisje eruit ziet, om te kunnen bedenken wat ik allemaal zou kunnen doen, qua kleuren en dergelijke. Ik ben er zelf wel een beetje uitgekomen wat ik ga doen, ze heeft een hele lichte, blanke huid, en een lief gezichtje. Dus dat heeft mij doen besluiten voor een romantische look te gaan! Veel zachte kleuren, veel roze! Jullie zullen snel het resultaat van deze spannende uitdaging. (vraag mijzelf nu wel af wat mij in godsnaam bezielde toen ik ja zei! ben onwijs zenuwachtig)

Maar het zoeken naar roze ooglooks heeft mij op een idee gebracht het eens bij mijzelf te doen, roze staat mij altijd heel vreem vind ik! Misschien kan ik daar verandering in brengen! Ik ging dus gewoon maar even spelen met kleuren, om te kijken of ik ook een roze ooglook kan hebben!

Roze Ooglook

Roze-ooglook--3

Voor mijn roze ooglook heb de 2 roze kleuren uit het Poptastic palette van MUA gebruikt, samen met de paarse. Uit het Undress Me Too palette heb ik deze kleuren gebruikt  Devotion onder mijn onderste wimperrand en mijn ooghoek! Op mijn wenkbrauwbot heb ik Naked.

Roze-ooglook--4

Ik heb ook een gouden oogpotlood gebruikt op mijn waterlijn onder, en een zwarte dunne eyeliner met wing om het af te maken!

Roze-ooglook--2

Wat ik er zelf van vind, ik vind de kleuren echt te gek! Maar blijf erbij dat roze vreemd oogt bij mijn huidskleur/donkere ogen? Wat vinden jullie van roze ooglooks?

You Might Also Like...

10 Comments

 • Reply
  Keytothefuture
  juni. 2013 at 07:39

  Ik vind het echt een mooie look!

 • Reply
  Jhemyla
  juni. 2013 at 20:46

  Hele mooie look, helaas staat roze mij niet

 • Reply
  Beautyjuf
  juni. 2013 at 15:28

  Wat een mooie look 🙂

  • Reply
   Tjuly
   juni. 2013 at 15:54

   Dankje…!

 • Reply
  Maxime
  juni. 2013 at 18:15

  Ik vind het een mooie look! Helaas is roze een kleur dat mij niet staat.

  • Reply
   Tjuly
   juni. 2013 at 18:24

   Dat vind ik zelf ook hoor.. Maar de close up valt alles mee 😉

 • Reply
  Cynthiiaa
  juni. 2013 at 19:04

  Ik vind dat roze juist goed staat bij jouw prachtige kijkers! De kleur in je binnenste ooghoek is lovely, matcht er mooi bij. Oh, altijd handig een vriend die fotograaf is!

  • Reply
   Tjuly
   juni. 2013 at 19:13

   Wie weet moet ik het vaker doen, dat het vanzelf went 😉 en inderdaad handig 😉

 • Reply
  Mademoiselle Sophistique
  juni. 2013 at 06:06

  je look is echt super! dat roze staat je heel mooi

  • Reply
   Tjuly
   juni. 2013 at 08:43

   haha dankjewel Mademoiselle Sophistique!

Leave a Reply