Handen & Nagels Review Swatch

Sally Hansen Miracle Gel – Pinky Rings

Sally hansen miracle gel - pinky rings topcoat Tjuly --19
Sally Hansen heeft sinds kort een nieuwe lijn nagellakken, dit is ook niet zomaar een lijn ‘gewone’ nagellakjes. Het is de eerste professionele gelmanicure, zonder lampen! Het enige wat je moet doen, is twee laagjes nagellak aanbrengen, plus de bijbehorende topcoat!
Sally hansen miracle gel - pinky rings topcoat Tjuly --20
Sally Hansen Mircale Gel bestaat uit 47 kleuren. De Miracle Gel-manicure bevat de gepatenteerde ‘Tube Technology’. Hierdoor komen er meer actieve bestanddelen vrij in de gellaag die de nagels voortdurend verzorgen en er zo voor zorgen dat de manicure tegen een stootje kan.
Sally hansen miracle gel - pinky rings topcoat Tjuly --13
De eerste kleur die ik heb aangeschaft, is 190 Pinky Rings. Pinky Rings komt uit de LOVEPINK lijn. Een lief, zacht roze kleur, niet barbie maar gewoon lief.190 Pinky Rings
De flesjes van Sally Hansen Miracle Gel vind ik erg mooi vormgegeven. Ik zou dan ook graag een mooi plankje hebben, met deze collectie aan mijn muur! Het kwastje lakt erg fijn, het is tamelijk breed, waardoor ik bijna mijn hele nagel kan lakken in één strook.
Miracle gel topcoat
De topcoat zit in een zwart flesje, ik vermoed om de lak te beschermen tegen UV stralingen? Maar dit weet ik niet zeker. De topcoat breng je aan op de (meestal) de tweede laag van de kleurlak. Dit kan je het beste doen, als je nagellak nog niet helemaal is uitgehard. Dan krijg je het beste, langshoudende resultaat.pinky rings swatch
De swatch foto’s zijn gemaakt na 14 dagen dragen! Wauw, dit heb ik nooit eerder gehad, zelfs niet met gellak!pinky rings swatch dag 14
De kleur vind ik geweldig, en de houdbaarheid verbluffend! Hier wil ik zeker weten meer lakjes van in mijn collectie hebben! Ik snap dat heel blogland hier enthousiast over is!
Ze zijn oa te koop bij Etos voor €11,99 per stuk.

Hebben jullie al lakjes aangeschaft van Sally Hansel Miracle Gel?

You Might Also Like...

6 Comments

 • Reply
  Manon
  oktober. 2014 at 06:39

  WAUW na 14 dagen?! super!

 • Reply
  Manon
  oktober. 2014 at 07:45

  woow klinkt heel goed en het kleurtje is echt prachtig!

 • Reply
  nenacecilia
  oktober. 2014 at 08:25

  Sally Hansen is niet te koop in België, dus ik moet wachten tot we weer eens naar Nederland gaan 🙂

  • Reply
   Tjuly
   oktober. 2014 at 08:28

   Dat is ook jammer zeg! Zijn ze in België ook niet online te bestellen?
   Of een bekende in NL ze laten verzenden 😉

 • Reply
  Kelly
  oktober. 2014 at 08:37

  Wat een mooie kleuren!

 • Reply
  Lotje
  oktober. 2014 at 18:04

  Wat een mooi kleurtje! En wat blijft ie goed zitten bij je!

Leave a Reply