My Blog Review

ScentChips

Ook Tjuly heeft er aan toe gegeven.. Ook ik ben aan de ScentChips gegaan! Na er zoveel over gelezen te hebben was ook ik zo onwijs benieuwd, dat ik het wel moest uitproberen. Jaren geleden kocht ik nog wel eens geur oliën, maar die vielen eigenlijk altijd wel tegen. Dus ik zou ondanks alle lovende kritieken die ik al gelezen had, toch mijn kritische mening er over vormen.ScentChips

ScentChips

Scentchips vindt zijn oorsprong in Amerika, waar de ScentChips al sinds 1979 worden geproduceerd. Wat begon als klein familiebedrijf, is inmiddels uitgegroeid tot een internationale onderneming met een uitgebreid assortiment. Sinds 2011 is Scentchips ook in Europa verkrijgbaar, en de producten van Scentchips worden inmiddels in veel landen en op veel verkooppunten verkocht.ScentChipsHet assortiment van Scentchips is erg groot, het telt met de Basic & Extended chips 74 geuren! Geuren als vanille, babypoeder, aardbei, jasmijn, musk (deze heb ik ook, en oh wat een bijzondere geur, ik blijf er aan ruiken!)Door deze hoeveelheid unieke geuren, kun je eindeloos combineren! Want niet alleen zijn de geuren losstaand heerlijk, als je er meerdere bij elkaar in de brander doet kan dat een hele speciale geur creëren !ScentChipsAls je de chips in de brander doet, en je steek het waxinekaarsje aan smelt de chip ongeveer na een minuut of twee. De eerste chip die ik op brandde, was vanille.. Wauw wat een heerlijke zoete maar ook warme geur! In het begin, is deze geur vrij sterk. Maar na een minuut of 10 viel het mij niet onwijs meer op, ik bleef het wel ruiken.. dat wel maar meer subtiel! Ik moet toegeven, ik ben om! Ik ga deze winter zeker een voorraadje inslaan, om de koude natte winter wat aangenamer te maken! Ook ben ik heel erg nieuwsgierig geworden naar de andere producten die ze verkopen, ze hebben namelijk ook zeep en handcreme’s ! Binnenkort maar eens uitproberen!ScentChipsScentChips kun je online kopen op WoldOfScentChips  vanaf €3,95 voor 8 stuks. Maar ook in sommige woonwinkels (of intratuin) kun je ze vinden! Toevallig zit er een winkeltje bij mij om de hoek die ze verkoopt, heb ik even mazzel!

Deze review bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer voor meer informatie.

You Might Also Like...

7 Comments

 • Reply
  Saskia
  december. 2013 at 08:47

  Ik vind ze ook super!!

 • Reply
  Manon
  december. 2013 at 10:24

  Deze staat bovenaan mijn wishlist!

 • Reply
  Deborah
  december. 2013 at 12:21

  Wat lekker! Ideaal, zo’n brander voor de feestdagen!

 • Reply
  Juliette
  december. 2013 at 14:28

  Helaas heb ik nog geen brandertje, want ik kan geen mooie vinden die naar mijn wens is…. Maar wat ik al wel heb zijn oliën én soyscents. Deze lijken me ook heerlijk!

 • Reply
  Tess Evea
  december. 2013 at 16:00

  Ik moet zeggen dat nadat ik Yankee Candle geprobeerd heb, de Scentchips best tegenvallen.

 • Reply
  Fashiable | Nanne
  december. 2013 at 18:02

  Ik ben echt gek op Scentcips, inmiddels alweer vaak op en neer geweest om een nieuwe lading in te slaan. Zelf ben ik een groot fan van de groene chips. Fijne feestdagen!

 • Reply
  Isabel Cristina
  december. 2013 at 21:19

  Ik heb ze nog nooit geprobeerd, maar ze lijken mij wel erg fijn!

Leave a Reply