huidverzorging Review

Shimmering Face and Body Powder

Vandaag wil ik graag de Shimmering Face and Body Powder van HEMA met jullie delen! Kerstcollecties zijn ondertussen volop te bewonderen online, maar ook alle winkels liggen er vol mee, zelfs mijn hele inbox is ondertussen ook vol gespamd met kerstlooks. Sommige vind ik helemaal te gek, maar heus niet alles. Gelukkig maar, anders zou ik helemaal niets meer in mijn portemonnee overhouden.

Toen ik deze Shimmering Face and Body Powder van HEMA zag was het eerlijk gezegd wel een tripje down to memory lane.. Glitter poedertjes en spraytjes zag je vroeger heel veel! Daarom was ik ook een beetje sceptisch, aangezien glitter (los van highlighters) vaak al heel snel een soort overdosis worden, het is vaak TE.. Maar aan de andere kant, maakte het mij ook wel nieuwsgierig. Na al die jaren, zal het idee van glitter wel iets aangepast en verbeterd zijn.

De Shimmering Face and Body Powder

Shimmering Face and Body Powder van HEMA

Wat HEMA zelf zegt,

De face en body powder kun je aanbrengen op de plekken die jij mooi vind. Het geeft een subtiele glans en is door de verstuiver gemakkelijk aan te brengen. Zo breng je nooit te veel glitters in één keer aan. Perfect als de finishing touch voor tijdens de feestdagen. Zo ben jij zeker het stralende middelpunt van de avond.

Ik ben toch wel benieuwd! Ik vind de vormgeving leuk, en het pompje maakt het helemaal af!

Shimmering Face and Body Powder van HEMAShimmering Face and Body Powder van HEMA

Zoals goed te zien is op mijn pols, de zilveren glitters zijn redelijk te zien! Het blijft evengoed ook redelijk subtiel! Ook heb ik de Shimmering Powder op een donkere ondergrond gepuft, zodat ik goed kon zien of er een goed verschil te zien was van de glitters in de zilveren en de gouden flacon.

Shimmering Face and Body Powder van HEMA Shimmering Face and Body Powder van HEMA

Het verschil tussen zilver en goud vind ik echt verbluffend goed! De gouden Shimmering Face and Body Powder is prachtig warm, en de zilveren is heel koel. Ook denk ik toch, ondanks dat ik een beetje sceptisch was, dat de Shimmering Face and Body Powder heel mooi kan staan, mits je het subtiel en licht aanbrengt. Op de armswatch van de goud kan je goed zien dat ik iets te vaak in het pompje heb geknepen en de glitters zijn behoorlijk heftig!

Als je van glitters houdt is dit echt iets voor jou! Je kunt ze kopen in de winkels van HEMA maar ook online voor €8,00
Deze review bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer voor meer informatie

You Might Also Like...

1 Comment

  • Reply
    manon
    december. 2015 at 18:54

    Mooi zijn ze he

Leave a Reply