My Blog Shoplog

Shoplog – Action Hema Kruidvat Etos

Ik heb weer eens een lekker shoplogje! Regelmatig koop ik losse spulletjes, die ik jullie eigenlijk nooit laat zien. Nu ik dit weekend een paar dingen nodig had, dacht ik laat ik er gelijk maar een shoplog van maken! Action Hema Kruidvat Etos zijn de winkels waar ik mijn weekend slag heb geslagen.
Shoplog Action Hema Kruidvat Etos
Action items zijn niet allemaal voor mij, de Dove deo’s zijn namelijk voor mijn vriend. Evenals de snickers! Ik heb voor mijzelf 2 keer een 3-pack enkelsokken, 2 x long lasting lipstick, baked eyeshadow en Sexplosion (ik was stiekem wel benieuwd naar Action parfums)
Shoplog Action Hema Kruidvat Etos
Mijn Nivea reinigingsmelk én Tonic zijn bijna op, en aangezien ik nog niet eerder reinigingsproducten van Hema hebt gebruikt. Dacht ik laat ik het gewoon eens proberen! Ik moest op zondag de makeup doen voor een photoshoot, dus ik heb even 2 lichtere wenkbrauw potloden aangeschaft. Ook nam ik onderweg naar de kassa nog 2 kwastjes mee!Shoplog Action Hema Kruidvat Etos
Deze kom ik echt nooit tegen in de kruidvat bij ons in het dorp. de Essence pigmenten! Wij hebben twee kleine winkels, zonder het tweede schap! Maar nu lagen deze 3 losse pigmenten van Essence toch in de grabbel bak, dus ik nam ze gelijk mee. Ook waren mijn eyelinerstift & basis op, dus deze heb ik ook weer gekocht. Verder komen de kwastenreiniger, eyelinerkwastje, huidskleurig oogpotloodje, essence oogschaduw en geurkaars ook bij Kruidvat vandaan.
Shoplog Action Hema Kruidvat Etos
De primer van Etos, ondanks de siliconen, vind ik een fijn product. Dit is dan ook de zoveelste keer dat ik hem aanschaf. De wenkbrauw highlighter heb ik nog nooit geprobeerd, hier ben ik ook wel erg nieuwsgierig naar! En een flesje alcohol, om een gevallen poeder te repareren!

Dit is de shoplog van mijn weekend, zit er nog iets tussen wat jou aandacht gewekt heeft?

You Might Also Like...

3 Comments

 • Reply
  Manon
  januari. 2014 at 15:33

  Wat een leuke aankopen heb je gedaan!

 • Reply
  Lotje
  januari. 2014 at 20:17

  De reinigingsproducten van de Hema zijn heel fijn!

 • Reply
  lee
  januari. 2014 at 20:22

  leuke shoplog! Ben al heel lang niet meer naar de kruidvat geweest. Ben benieuwd naar de nieuwe collectie van essence. 🙂

Leave a Reply