My Blog Ogen Review Swatch

Sleek I – Divine Candy

Sleek Candy Palette idivine

In de laatste box van MissLipgloss, de Good Buy Box zat dit palette van Sleek. De i-Divine Candy, hij zat in elke box als vast item. In eerste instantie vroeg ik mij af of het wel een goed palette voor mij zou zijn, aangezien ik iets te vaak toch naar natuurlijke kleuren neig. Maar soms moet je gewoon uit je comfort zone stappen toch?

Sleek Candy Palette

Zoals (bijna) elk palette van sleek, ziet het het palette er super strak uit. De matte uitstraling is mooi en voelt stevig, nadeel is dat je er echt alles op ziet. Vingerafdrukken, vlekjes, haartjes, stofjes, ALLES! Het kleurige doosjes om het palette is, zoals we gewend zijn van Sleek prachtig versierd. Als je bepaalde palettes niet al te veel gebruikt, kan je ze mooi in het doosje laten zitten. Dan zijn de verschillende palettes ook makkelijk uit elkaar te houden.

Sleek Candy Palette

Elk palette van sleek bevat een stukje plastic, met daarop alle namen van de kleuren in het palette. Ik vind het altijd leuk, als kleuren in plaats van nummers, namen hebben, dat maakt het altijd een stuk gezelliger. Ook kan ik kleuren met namen stukken makkelijker onthouden dan kleurnummers. Er zitten in het Candy palette een hoop diverse kleuren, ook verschillen ze in finish. De ene kleur is namelijk volledig matte, terwijl de ander weer mooi glanzend is. Voor mij springen de kleuren Aniseed, Apple Sour en Blue Fizzle er echt uit en was zo benieuwd hoe ze er uitkwamen met swatchen.

Sleek Candy Palette

Door de mooie verschillende kleuren, vind ik het echt een mooi plaatje!

Sleek Candy Palette

VLNR; Strawberry Sherbet, Bon Bon, Parma Violet, Apple Sour, Pear Drop, Flump.
Zoals je kunt zien zijn de matte kleuren minder heftig gepigmenteerd, maar ze vallen mij reuze mee. Apple Sour vind ik het mooist van allemaal, zo sterk qua kleur. Mijn creativiteit begint toch stiekem wel te borrelen, om het palette te gaan gebruiken.

Sleek Candy Palette

VLNR; Liquorice, Blue Fizzle, Aniseed, Bubble Gum, Mint Cream, Cream Soda.
In de tweede rij, zijn de matte kleuren nog sterker gepigmenteerd. Mijn mond valt nog steeds open als ik naar Bubble Gum kijk, dan knalt echt. Aniseed was zoals ik verwachtte, goed gepigmenteerd, maar ook qua kleur super mooi! Maar ook Blue Fizzle en Mint Cream zijn helemaal top! Van mij mag Liquorice wel iets dekkender zijn. De laatste Cream Soda is wel weer heavy, alleen gebruik ik zulke felle koele kleuren niet zoveel. Al kan hij natuurlijk prima in een look verwerkt worden. Het is soms alleen even puzzelen hoe en waar.

De kwaliteit van dit palette vind ik erg goed, er worden goede, mooie  kleuren gebruikt. Ook vind ik de stevige verpakking top, je hoeft niet gelijk in paniek te raken als je hem per ongeluk laat stuiteren. Al is dit natuurlijk niet iets wat ik mensen aanraad om te doen, zonde als je oogschaduw zou breken 😉

Ik heb wel een paar goede ideeën, hoe ik dit palette zou kunnen gebruiken. Willen jullie een look zien van dit i-Divine Candy palette?

Het palette is nu nog bij verschillende webshop te koop voor €9,95

You Might Also Like...

8 Comments

 • Reply
  Manon
  december. 2014 at 13:39

  Mooie palette, ik denk alleen niet dat ik hem veel zou gebruiken ivm de felle kleuren die ik niet vaak draag

 • Reply
  Lotje
  december. 2014 at 20:40

  Wat een geweldige kleurtjes! Kun je lekker mee experimenteren! X

 • Reply
  Nicky
  december. 2014 at 12:24

  Mooie felle kleuren. Ik zou wel graag een look hiermee willen zien.

 • Reply
  Anniek
  december. 2014 at 05:52

  Wauw, wat een plaatje weer zeg! De kleuren zien er echt tof uit, en super gepigmenteerd ook. Ik zou zelf denk ik niet zo snel voor zo’n fel palet gaan, maar je kan er wel hele toffe looks mee maken. Ik heb zelf het O So Special palette, waar ik ook onwijs blij mee ben. Goeie mix tussen matte en glanzende kleuren, brede kleurkeuze, love it! Liefs

 • Reply
  Mademoiselle Sophistiqué
  december. 2014 at 17:00

  oh my die kleuren en pigmentatie, love it!

 • Reply
  Chinouk
  december. 2014 at 19:26

  Spannende kleurtjes zeg! Ik ben wel benieuwd naar een (draagbare) look hiermee haha!

 • Reply
  Michaela
  december. 2014 at 09:58

  Wat een gewaagde kleuren, maar de pigmentatie is prachtig!

 • Reply
  Natasja
  december. 2014 at 13:25

  Hier zitten echt parels van kleuren tussen.. vooral mint cream… die is gewoon wauw!

Leave a Reply