Fashion Winactie

Spring By Zalando + Win Shoptegoed!

Kleding trends, soms kan ik mij er helemaal in vinden. Maar het gebeurd mij ook regelmatig, dat ik het helemaal niets vind! Een van de trends waar ik van blijf houden is pastel! Of het nou op mijn nagels is, of zachte pastel kleurige kleding. Ik hou er gewoon van! Ik word er vrolijk van, en verlang naar heerlijk lange, warme lente en zomerdagen. Een andere trend van het moment is denim, iets wat ik er altijd leuk uit vind zien. Maar vooral bij anderen. Zelf draag ik na genoeg nooit meer dan 1 denim item per outfit. Twee verschillende kleuren of printjes denim aantrekken voelt voor mij alsof het onwijs vloekt. Terwijl als ik het bij andere zie, denk oh! Dat kan best heel erg leuk staan!

Spring By Zalando denim trend

Hier een kleine greep uit het assortiment van Zalando’s denim! Ik vind dat ze hele leuke items hebben. Ik denk dat ik zeker wel een paar items ga scoren, de komende tijd!

Spring By Zalando Spring pastel winactie

Zalando is een mega webshop, je kunt er echt van alles vinden. Dames, heren, kinderen én ze hebben een afdeling met leuke spulletje voor in huis! Tasjes, sjaaltjes én sieraden/horloge freaks  kunnen hier gerust hun hart ophalen. Want in elke kleur of stijl is er genoeg te vinden! Alleen weet ik soms niet meer waar ik nou precies moet beginnen met zoeken! (maar dat is maar een luxe probleempje)

Welk item bij Zalando is jou musthave voor de lente/zomer? Zoek er eentje uit, en laat het linkje achter in de comments! Degene met het leukste item krijgt van mij €25,- shoptegoed!
Ook mag je mij natuurlijk volgen op Bloglovin & Twitter zo blijf je oa op de hoogte van alle winacties!

You Might Also Like...

15 Comments

Leave a Reply