Beauty huidverzorging

Squalan

Sqaulan huidverzorging

Ik blijf op zoek naar perfecte producten voor mijn huid, vandaag is het tijd om jullie kennis te laten maken met Squalan. Squaleen het hoofdbestanddeel is een olie achtig goedje, wat geproduceerd wordt door mensen, dieren en planten. Baby’s hebben een hoog gehalte van dit stofje, en naarmate we ouder worden neemt de hoeveelheid squaleen af. Rond ons dertigste maken we bijna niets meer van dat stofje aan en dan begint onze huid te verouderen.

squalan

Ik heb gelezen, dat dit product zeer fijn is voor mensen met een problematische huid. Denk hierbij aan eczeem, psoriasis en rosacea etc. Dan zou het misschien ook wel wat voor mijn huid zijn, niet dat mijn klachten zo erg zijn als bij bovengenoemde aandoeningen. Maar wel haar problemen geeft.

squalan

Squaleen moet zorgen voor flexibiliteit en souplesse van de huid. Ook schijnt squaleen goed in de huid te trekken, waardoor het optimaal kan hydrateren.

Ik ben eigenlijk razend benieuwd! Jullie ook?

squalan

Ik heb 2 proefverpakkingen van 10 ml, deze worden ook zo verkocht. Dit is wel een heel handig formaat om te kunnen testen of het wat voor jou is. In plaats van een fullsize aan moeten schaffen zonder enig idee wat het met je huid doet. (ook aangezien het vrij prijzig is) Voor twee van deze samples van 10 ml (wat een erg grote hoeveelheid is voor een sample) betaal je €24,95. Als je maar van één product een sample wilt, betaal je €14,95.

Squalan_5951 squalan

De oliën zitten in een handig pompflaconnetje, wat fijn doseert en schoon werkt. En wordt geleverd in een jute zakje.

 squalan
Beide substanties zijn vrijwel identiek, qua geur (het gebrek er aan eigenlijk) dikte, kleur, alles.
Mijn ervaring over beide producten.

Squalan Pure (€39,95) is een verzachtende olie die redelijk intrekt. Met een minuut of vijf voelde ik het niet echt meer. Ik heb deze olie een paar dagen achter elkaar gebruikt, om het goed te kunnen testen. En ik heb gemerkt, dat voor mij het beste is als ik het maar een keer per dag aanbreng, na het reinigen en voor ik ga slapen. Dan voelt mijn gezicht huid de volgende ochtend lekker zacht aan, ook helpt het voor mij goed tegen droge plekjes!

Squalan Moisturizer (€49,95) is de zelfde olie als pure, alleen bevat deze nog een een extra olie. Die zorgt voor een extra hydratatie, en houdt vocht 24 uur vast. Deze moet ik absoluut niet elke dag gebruiken, hier ben ik dan ook gelijk mee gestopt. Toen ik merkte dat ik er toch pukkeltjes van kreeg! Deze moisturizer trekt ook niet zo goed in als de Pure. Deze zal ik dan ook echt alleen gebruiken als ik het zware werk nodig zal hebben.

Samen kost het €87,50!

Ik denk dat dit een geweldig product is voor veel mensen, zeker voor de gene met huidproblemen!

Het Squaleen in deze producten is 100% afkomstig uit ECOCERT goedgekeurd suikerriet.

Je kunt de producten online kopen, op de website van Squalan

Deze review bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer voor meer informatie.

You Might Also Like...

1 Comment

  • Reply
    Michaela
    februari. 2015 at 16:48

    De Pure variant klinkt echt geweldig!

Leave a Reply