Fashion

Steve Madden – Lita’s

Dat ik verliefd ben op de Lita’s van Jeffrey Campbell heb ik jullie al eens laten zien, zie mijn wishlist hiervoor! Lang heb ik ze bekeken, alle prachtige kleuren en printjes die er zijn.. Elke keer zwijmelde ik weer weg, ze hebben gewoon iets bijzonders! Maar het kost dat ook wel aardig wat, bij Nelly loopt de prijs van €174,95 tot €209,95 voor een paar Lita’s. Dus ook ik kijk naar prachtige look-a-likes… Daarbij komt ook dat ik een andere merk ook geweldig vind, Steve Madden. Dit merk heb ik zo’n 8 a 9 jaar geleden leren kennen, toen der tijd heb eens een paar hoge houten plateaus aangeschaft. Deze waren torenhoog, maar liepen zo geweldig comfortabel, ook was ik verrast door het ontwerp. Dit merk heeft dus lang geleden al een grote (goede) indruk op mij gemaakt!

Tijdens mijn speurwerk op marktplaats, kwam ik een geweldige combinatie tegen….. Lita’s van Steve Madden! Wauw eigenlijk perfect en precies waar ik naar zocht.. Ik ben gelijk gaan bieden, en mailen naar de verkopende partij. En ja hoor, ik kon ze overnemen. Blij als een kind, wachtend tot het pakketje geleverd zou worden. Ook spannend, straks zit het voor geen meter, of passen ze niet..

Steve Madden Lita's
Steve Madden Lita's

Maar alles is goed gekomen, ze zitten verbluffend goed! De pasvorm klopt met mijn voeten, ook is een maat 39, echt maat 39. Altijd wel fijn om te weten! Ik wist uiteraard dat de hak + plateau erg hoog zouden zijn, maar toch had ik toen ik ze uitpakte wel zoiets van What The F*ck….. Dit is wel echt heel erg hoog! Maar ondanks de hoogte lopen ze wel goed, je staat gelukkig totaal niet wankel. Het staat stevig omdat er een grote blokhak onder zit. Ook wordt je voet niet in een te hoge houding geperst, omdat het plateau aan de voorkant ook vrij hoog is. Steve Madden Lita's
Steve Madden Lita's
Steve Madden Lita's

Ik vind ze echt prachtig, alleen twijfel ik wel nu al… Of ik ook echt denk dat ik ze wel (genoeg) zal dragen! Maar ach.. we zullen het zien! Anders kan ik ze altijd weer verkopen toch…? Wat vinden jullie van Lita’s en is het misschien leuk om ze te verwerken in een outfit post?

*noot* Ik stond voor de foto’s op de salon tafel, ik dacht dat de kleur dan wat beter uit zou komen op het wit.

You Might Also Like...

18 Comments

 • Reply
  Mirjam - Jewelyz
  november. 2013 at 08:01

  Wauw! Ik vind ze wel écht heel gaaf, hier hou ik wel van. Alleen zijn ze voor mij te hoog, haha ik ben dan echt vrij wankel, maar het patroon is geweldig! En erg mooíe foto’s ook!

  • Reply
   Tjuly
   november. 2013 at 08:15

   Misschien handig om te weten, het voelt totaal niet wankel, door de giga hak sta je onwijs stabiel eigenlijk! En dank je wel !

 • Reply
  Mademoiselle Sophistique
  november. 2013 at 09:19

  wat zijn ze mooi! outfitpost 😀

  • Reply
   Tjuly
   november. 2013 at 09:21

   😀 top… Toch maar een outfitje maken dan 😉

 • Reply
  Kiss & Make-up
  november. 2013 at 10:28

  Een beetje chunky voor mijn smaak, maar zeker wel heel trendy!

  • Reply
   Tjuly
   november. 2013 at 10:41

   🙂

 • Reply
  Kirsty
  november. 2013 at 12:13

  Wat een supergave schoenen, echte eyecatchers! 🙂

  • Reply
   Tjuly
   november. 2013 at 13:01

   ze vallen zeker op.. 😉

 • Reply
  Jana Vmh
  november. 2013 at 12:39

  Wauw, wat een schoenen! Het zijn echt mooie :)! Ik wou dat ik ook op zulke hakken kon lopen, maar helaas :/

  • Reply
   Tjuly
   november. 2013 at 13:00

   Ze lopen makkelijker dan het lijkt… 😉

 • Reply
  Saskia
  november. 2013 at 12:45

  Ik vind ze echt super leuk!!

  • Reply
   Tjuly
   november. 2013 at 13:00

   😀

 • Reply
  Sophie
  november. 2013 at 15:01

  Oh my, ik vind ze echt ahmazing!

 • Reply
  Cynthiiaa
  november. 2013 at 23:28

  Wauw, they’re so damn pretty! Wat een verdomd unieke stof zeg.. ik houd er van!

 • Reply
  Manon
  december. 2013 at 15:09

  WAUW die zijn zo leuk!!!

 • Reply
  Jana
  december. 2013 at 17:49

  Wauw mooi! Wil zelf heel graag lita’s hebben x Jana

 • Reply
  Bychristiana
  december. 2013 at 19:02

  Ik vind ze fantastisch meid!!! Ik hou er van, zo’n eyecatcher in je look! Ga ze maar vaak dragen hoor, zonde om ze in de kast te laten staan;-)

 • Reply
  coflover
  februari. 2014 at 13:17

  Prachtig! Mocht je ze willen verkopen, ik zou ze zo van je overnemen 😉

Leave a Reply