Fashion Mode My Blog

Sunglassesshop – Zonnenbrillen Tic!

Als het goed is, komt er zeer snel weer een beetje mooi weer onze kant op!! Ze zeggen dat de maand juli toch een zomerse maand word.. Daar hoop ik in ieder geval op, want ik ben lichamelijk én psychisch wel toen aan zonlicht! En wat hoort er bij, bij zonlicht.. Zonnenbrillen! Voorheen zat die standaard in mijn haar, in de zomer. Maar wat ik ook gemerkt heb, is dat ik veel minder hoofdpijnen heb wanneer ik gewoon een zonnenbril draag als de zon schijnt. En het is een erg leuke accessoire uiteraard! Ik houd er van! Ga ook eens lang bij Sunglassesshop

Sunglassesshop

Toen ik laatst op Sunglassesshop zat te kijken voor een nieuwe bril, wist ik niet precies waar ik allemaal moest kijken! Wauw wat hebben zij een gigantisch assortiment! Uiteraard ging ik kijken naar Dames brillen omdat het ditmaal voor mijzelf was. Maar mijn vriend met zijn meerdere Rayban zonnenbrillen zou hier ook met hartelust naar heren brillen kunnen kijken, en uiteraard ook slagen! Qua monturen houd ik erg van aviator zonnenbrillen! En in die categorie heb ik dan ook uiteindelijk mijn keuze gemaakt! Ik ben gegaan voor een bril van SXUC, betaalbaar en evengoed erg leuk. Dit is hem geworden, een goudkleurige aviator. Ik zat wel enorm te twijfelen nog, ik vond deze Wayfarer ook onwijs gaaf! Misschien dat ik die evengoed nog na bestel!

Sunglassesshop

Sunglassesshop -4

De levering was heel snel, ik kreeg de zelfde dag een bevestigingsmail. Daarin stond dat hij was verzonden, en het track en trace nummer stond er ook bij! 3 werkdagen later werd de bril keurig afgeleverd.. Tot nu toe is het allemaal nog super… !Sunglassesshop -3

De bril, ik moet zeggen die ziet er goed uit! Vaak heb ik dat een zonnebril te wijd is voor mijn hoofd, het lijkt misschien niet zo maar mijn hoofd is vrij klein! Petjes, mutsen, en brillen zijn vaak te groot/wijd! Maar deze bril past precies, de pootjes zitten lekker strak langs mijn hoofd! Top! Het goudkleurige montuur ziet er ook gewoon keurig uit. Doet niet goedkoop aan of iets dergelijks. En de glazen daar is ook niets mis mee, natuurlijk heeft het wel verschil met kijken als je een Rayban opzet. Maar dat lijkt mij vrij logisch.. Al met al, een fijn brilletje!

Sunglassesshop -2

Mijn bril is te koop voor €21,- bij Sunglassesshop daar vind je ook meer informatie!

You Might Also Like...

9 Comments

 • Reply
  Nena
  juli. 2013 at 20:47

  de aviator is zo tijdloos!

 • Reply
  Keytothefuture
  juli. 2013 at 20:53

  Nice one!

 • Reply
  Cynthiiaa
  juli. 2013 at 22:15

  Oooooh, ik houd van dit soort zonnebrillen! Helemaal als ze een beetje het ombre effect op de glazen of juist de doorzichtige glazen. 🙂

 • Reply
  Mademoiselle Sophistique
  juli. 2013 at 13:01

  Hele mooie zonnebril! ik zoek al lang zo’n aviator model maar ze staan me gewoon niet 🙁

 • Reply
  Jhemyla
  juli. 2013 at 19:10

  Wauww mooie bril heb je zeg!

 • Reply
  Alexandra
  juli. 2013 at 19:50

  Mooie bril!

  Xx Alex

 • Reply
  Maxime
  juli. 2013 at 13:50

  Mooie zonnebril! Zo’n model vind ik zelf ook altijd fijn.

 • Reply
  Mademoiselle Sophistique
  augustus. 2013 at 07:14

  hele mooie zonnebril! ik vind dit model zo mooi maar het staat mij nooit 🙁

 • Reply
  Eva
  augustus. 2013 at 06:01

  Hee, je had een reactie achtergelaten op mijn blog dat ik u foto had gehotlinkt. Ik had hem van google en heb er niet op gelet dat ik je foto heb gehotlinkt. Sorry! ik zal er op letten dat ik het niet meer doe.
  Leuke blog trouwens 😉
  Groetjes Eva

Leave a Reply