FOTD Lippen Ogen

Sweet Valentine!

Oh boy, om nog maar even in het lieflijke thema Valentijn te blijven. Heb ik voor deze gelegenheid ook nog een look gemaakt! Wat de kleur van het thema Valentijn is, hoef ik denk ik niet meer te vertellen. De kleur roze spat van het scherm af!

Sweet Valentine

Overal is de kleur roze gebruikt, eigenlijk wel een beetje to much. Maar voor de gelegenheid kan het wel een keertje!

Sweet Valentine
Mijn arcadeboog heb ik als eerste aangezet met een roze snoep kleur. Dit heb ik heel voorzichtig geblend, maar verder niet omhoog gebracht. Daarna heb ik met mijn kwast voorzichtig een shimmery creme kleur opgepakt. Deze heb ik aangebracht op mijn traanbuis en tot ongeveer de helft van mijn ooglid. Daarna heb ik een lichte paarse oogschaduw aangebracht vanaf het midden van mijn ooglid, tot het einde. De paarse kleur heb ik iets hoger geblend, heel voorzichtig tot nog in de roze kleur. Ook heb ik de overgang van het creme naar paars wat zachter over laten lopen. Nu kun je ervoor kiezen, je wenkbrauw bot te highlighten. Zelf heb ik een highlighter gemengt met een matte nude, zodat het niet onwijs opviel in het geheel. Daarna heb ik met een kwastje en gel-eyeliner een lange wing getrokken. Waar ik normaal gesproken wat meer omhoog ga met mijn wing, is hij nu vooral erg lang en wijd. Voor een zwoelere oogopslag. Maak het geheel af met wat mascara, en je ogen zijn klaar.
Sweet Valentine
Mijn wenkbrauwen heb ik licht en rustig gehouden, bijgetekend met mijn Hema potloodje. Als blush heb ik de Candyshop van Beauty Uk gebruikt. Iets te veel zo op de foto’s te zien, maar dat viel in real live wel mee. Door de flitser knalt al het roze wat meer! En als laatste, op mijn lippen draag ik een roze lipbalm van Etos

Ik hoop dat jullie mijn Sweet Valentine look mooi vinden!

You Might Also Like...

8 Comments

 • Reply
  Martina
  februari. 2014 at 14:31

  Staat je echt mooi zeg!

  • Reply
   Tjuly
   februari. 2014 at 15:08

   Dankjewel Martina!

 • Reply
  Manon
  februari. 2014 at 15:20

  Mooie zachte look!

 • Reply
  Manon
  februari. 2014 at 16:42

  Super mooie look heb je gemaakt

 • Reply
  Jana Vmh
  februari. 2014 at 17:39

  Wauw!Die ogen en de blush, ik ben alvast verliefd op de look :)!

 • Reply
  Lotje
  februari. 2014 at 19:31

  Wauw, heel mooi! XOXO

 • Reply
  Beautyjuf
  februari. 2014 at 19:55

  Wat een prachtige look! 🙂

 • Reply
  Roos
  februari. 2014 at 22:12

  Waaaauw wat een prachtige look!

Leave a Reply