Beauty makeup

Teeez – La Isla Chique – Pretty In Pink Lipstick

Ooit zat er in een beautybox een lippenstift van Teeez. De stift heeft een heerlijk fleurige huls, ik word er helemaal vrolijk van! Zonnige, gekleurde én stevige huls!

Teeez Pretty In Pink

Hij zou je lippen goed hydrateren, ik ben benieuwd.

De kleur is die ik gekregen heb is voor mij echt ideaal! Pretty In Pink. Het is bruin/roze met een zachte glitter.. Hij komt mij vrij nude over, dus altijd makkelijk!

Hij is heerlijk romig, en smeert fantastisch uit, ook makkelijk zonder spiegeltje. (al zou ik dat niet zo snel doen met een fellere kleur)

Teeez Pretty In Pink

Op mijn hand zie je hoe de kleur natuurlijk matched  met mijn huidskleur.. Heb er nog geen foto van gemaakt hoe hij op mijn mond is.

Helaas vergeten te doen, maar als ik hem draag zal ik dat snel even doen!

Teeez Pretty In Pink

De Teeez La Isla Chique Eve’s Ready To Wear lipsticks zijn voor € 7,49 per stuk verkrijgbaar bij de Teeez webshop

 

 

Sinds kort is de nieuwe website & webshop van Teeez online! En kunnen de producten heerlijk vanuit de luie stoel besteld worden!
Vind het leuke, fleurige producten waar ik vrolijk van word als ik er naar kijk! Dus ik zal er vast wat nieuws en leuks kunnen vinden…

 

*Misschien voor de liefhebbers de lippenstift is zonder parabenen, dermatologisch getest en dierproefvrij! (Altijd handig om te weten toch!)

 

 

You Might Also Like...

2 Comments

 • Reply
  Lotte
  mei. 2013 at 16:34

  Mooie kleur!

  • Reply
   Tjuly
   mei. 2013 at 19:55

   Wel hè!

Leave a Reply