Beauty huidverzorging Verzorging

Vichy Gemineraliseerd Thermaal Water

Thermaal water, ben ik de laatste tijd meerdere keren tegengekomen. En ik werd erg nieuwsgierig naar het product, is het nu ‘gewoon’ water of is het een ‘wonder’ watertje?
De Vichy Thermaal bronwater verstuiver is super geschikt voor de warme, maar ook koude dagen, om de huid te verzorgen en fijn op te frissen. Hier was ik dan ook zeker benieuwd naar, en heb hem dan ook uitvoerig getest.

Vichy Thermaal Water

Vichy Thermaal Water

Het Thermaal water van Vichy kan op verschillende manieren worden gebruikt. Het is een ideale verfrisser op de warme dagen, de nevel voelt heerlijk verkoelend heb ik deze zomer ervaren. Maar je kan het water ook gebruiken om je makeup te fixeren! Of het poederige er af te halen.

In mijn routine komt het thermale water meerdere keren van pas, aangezien ik hem vaak óók nog pak wanneer ik mijn gezicht net gereinigd heb. Ik spray op mijn gezicht, waarna ik het na een aantal seconde met een wattenschijfje weer afhaal. Mijn huid wordt gehydrateerd, gereinigd en voelt heerlijk fris aan na gebruik. De verstuiver kan eigenlijk worden gebruikt in elk moment van de dag of avond.

Vichy Thermaal Water verstuiver

Vichy Thermaal Water verstuiver

Het ge­­­mineraliseerd Thermaal Water van Vichy ontspringt in de regio van de Franse vulkanen. Vanuit een diepte van 4000 meter legt het een reis van duizenden jaren af voor het aan het oppervlak komt. Tijdens die langzame weg wordt het water verrijkt met een hoge diversiteit aan mineralen, wat het zijn unieke eigenschappen bezorgt.  Deze mineralen kalmeren de huid, versterkt, hersteld en de ph waarde komt weer in balans. Daarnaast wordt het thermaal water gebruikt voor alle producten van Vichy.

De mineralen die te vinden zijn in het water zijn:
Strontium, Kalium, Ijzer, Silicium, Bicarbonaat, Fosfaat, Calcium, Zwavel, Litium, Mangaan, Ammonium, Natirum, Fluor, Magnesium en Borium.Vichy Thermaal Water ingredientenIk ben erg blij met het Thermaal water van Vichy, mijn huid reageert er namelijk heel fijn op. Normaal heb ik een gevoelige huid, die overal wel op reageert, maar hier totaal niet.
Ik heb het idee dat het voedend water is, terwijl ik ‘gewoon’ water behoorlijk uitdrogend vind werken. Er zit nagenoeg geen geur aan, en als de nevel op mijn lippen komt proef ik bijna niets. Bijna dan, iets metaal-achtigs en wat zout komen een beetje naar voren. Dit product vind ik dan ook zeker, door de multifunctionaliteit, een aanrader!

De gemiddelde prijs van Vichy’s Thermaal water is €7,50 je kunt de verkooppunten vinden op de site van Vichy Hier vind je meer informatie over dit fijne bronwater voor de huid.

lees mijn disclaimer voor meer informatie over samenwerkingen Wil je meer over mij weten, lees dan verder op mijn persoonlijke pagina

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply