Beauty Haarverzorging Video

Tjuly Goes To Youtube! – Remington AS1201

Ook ik ga er maar eens aan… Tjuly Goes To Youtube! Mijn allereerste filmpje, is vanaf dit moment een feit! Hieronder zien jullie het eerste gebruik van de Remington AS1201. Het was even stoeien, maar ik vind het resultaat erg mooi! Glanzend haar met een lichte slag!

Mochten jullie op/aanmerkingen hebben, deze zijn altijd welkom! Ik praat niet in dit filmpje, aangezien ik echt onwijs verkouden ben. Oh, Ik zou het leuk vinden als je je abonneert op mijn kanaal!

You Might Also Like...

6 Comments

 • Reply
  manon
  januari. 2014 at 17:46

  Leuk filmpje ik had het wel leuker gevonden als je erbij praatte, maar je bent verkouden, beterschap!!

  • Reply
   Tjuly
   januari. 2014 at 07:30

   Dankjewel Manon! En misschien volgend filmpje 😉

 • Reply
  Melike
  januari. 2014 at 19:34

  Ik vind het juist leuk dat je er niet bij praat, niet persoonlijk. Maar gewoon ik word altijd snel afgeleid door het accent ofzo.. of iemand praat dan weer heel lomp en daar kan ik dan ook weer niet tegen haha.

  • Reply
   Tjuly
   januari. 2014 at 07:29

   Haha, zelf vind ik het wel grappig als ik een accent hoor bij anderen.. maar ik snap wel wat je bedoeld, qua afgeleid worden.. 🙂

 • Reply
  Keytothefuture
  januari. 2014 at 12:04

  Leuk dat je nu ook af en toe filmpjes gaat maken!
  Wat ik zelf wel leuk had gevonden is om voor en na het gebruik van de Remington te zien 🙂

 • Reply
  Helen
  januari. 2014 at 10:35

  WOW super leuk dat er ook filmpjes op youtube komen! heel gaaf 🙂 XoXo Helen

Leave a Reply