Fashion My Blog Winactie

Tjuly Presenteert – Ninnalotje! + WINACTIE!

Bij deze wil ik jullie voorstellen aan

Ninnalotje!

Ninnalotje is een webshop, gerund door Linda. Linda is een een creatieve vrouw van 34, met een prachtige dochter van 2 jaar! Dat ze altijd al een creatieve geest was wist ze zelf al, maar door de komst van haar dochter is dat helemaal tot ontplooiing gekomen!

NinnaLotje_01

Haar drive is dan ook, nog veel meer te groeien en zichzelf te ontwikkelen op het gebied van creativiteit! Het is heerlijk om mooie dingen te zoeken én te vinden. En zeker ook andere hippe vrouwen én hun kindjes daarmee te verblijden.

Ze wil graag een duidelijk concept, steeds verrassend en vernieuwend! Vandaar dat het assortiment met enige regelmaat veranderd.De naam is deels afkomstig van haar dochtertje. Zij was/is al tijden fan van Nijntje, dat is in haar taaltje; NINNA!

Zelf vond Linda, Ninna alleen te kort. Om het een wat speelser te maken is het dus geworden; Ninnalotje!

Ik zat laatst lekker rond te struinen op het net toen ik deze webshop tegenkwam, en gelijk was het ohhh & ahhh!  De webshop is fleurig en vooral ook heel vrolijk. Alles is heerlijk gekleurd, dat spreekt mij erg aan! Het oogt alleen al gezellig.. Ook van de producten werd ik vrolijk! Ik als echt meisje meisje ben gek op armbandjes, kettingen, tasjes, etc! En al die dingetjes kan je vinden bij Ninnalotje.

NinnaLotje_03

In de shop vind je verschillende armband setjes, in onder andere deze kleuren turquoise, wit, roze, koraal, blauw en zwart! Dus voor elke outfit kan je een leuk setje vinden.

NinnaLotje_02

Dit is wel een van mijn favoriete armbandsetjes, mooie details, lief kleurtje!

NinnaLotje_04

Ook vind je bij Ninnalotje portemonnees, de gele op de foto heeft hele leuke roze randjes. Dat maakt het wel af vind ik, ziet er gezellig uit! Je kan ze vinden in verschillende kleuren, als roze & blauw etc. Wat ook handig is, is dat er een hengseltje aan zit (kan er ook af) Dan hoef je niet altijd een tas mee, dan doe je het hengels gewoon om je pols! Er past zoals je kan zien ook lekker veel in, er is veel ruimte voor pasjes. Speciale pasjes kan je ook in het munten vakje doen, daar zitten ook nog wat gleufjes! Handig!

Wat ik ook erg leuk vind aan de webshop van Ninnalotje is dat ze ook denkt aan de kinderen! Zoals je al heb kunnen zien, zijn er erg leuk (mama) accessoires. Maar ook voor je kleine is er keuze zat! Neem snel een kijkje op Ninnalotje.nl

Samen met Ninnalotje geef ik een winactie!

Wat je kan winnen is dit prachtig Mint kleurig horloge!

Wil je deze winnen, dan zijn dit de voorwaarden

Volg mij op Bloglovin! & Like dit bericht op Bloglovin!

Volg mij op Twitter!  & Volg Ninnalotje op Twitter!

**Voor extra winkans twitter dit bericht  “Ik maak kans op een trendy horloge van www.ninnalotje.nl  bij www.tjuly.nl @Tjuly_  @Ninnalotje”

Laat in een comment even weten dat je meedoet! En vergeet niet een geldig emailadres in te vullen!

NinnaLotje_05

De winactie loopt tot 27 juni 23.59 uur! De winnares wordt door middel van mail op de hoogte gebracht!

You Might Also Like...

22 Comments

 • Reply
  Annabel
  juni. 2013 at 06:23

  Wat een leuke spulletjes, echte moet heb dingetjes.

 • Reply
  Lieke
  juni. 2013 at 07:55

  Leuke actie, maar deze sla ik over! Ik draag namelijk geen horloges dus ik gun het iemand anders die wel helemaal gelukkig wordt van horloges 😀

  • Reply
   Tjuly
   juni. 2013 at 08:00

   haha, dat mag…! 🙂

 • Reply
  Micha Vermaas
  juni. 2013 at 09:31

  Jaaaaaaaa leuk!!! Ik waag graag een poging voor de toffe prijs!! Wat een leuk product en actie alvast bedankt voor de voorpret, die is ook al leuk mijn complimenten voor de mooie FB pagina en het aanbod. Op hoop van zegen dan maar.

 • Reply
  Kiss & Make-up
  juni. 2013 at 09:40

  Ze verkoopt leuke dingen, tof! Succes iedereen.

 • Reply
  Marieke
  juni. 2013 at 09:46

  Nou ik zou het horloge wel willen winnen hoor .. wat gaaf zeg!!!

 • Reply
  Paola Lauretano
  juni. 2013 at 11:44

  Good luck darling for my giveaway!!!!

 • Reply
  Nicky
  juni. 2013 at 12:24

  Love the mint watch!

  Nicky
  http://www.mywishstyle.com newpost!

 • Reply
  Nicky
  juni. 2013 at 12:35

  ok perfect! hope to win it!
  Nicky

 • Reply
  Keytothefuture
  juni. 2013 at 13:46

  Ik doe mee! Ik kom net ook tot de zeer schokkende ontdekking dat ik je niet volg via bloglovin maar nu wel. Heb ook het berichtje geliked en volg beide op twitter!

  Wat leuk dat je dit geregeld ben Juil!

  • Reply
   Tjuly
   juni. 2013 at 15:54

   Super! Dat is wel heel schokkend! Leuk dat je meedoet!

 • Reply
  Anita H.
  juni. 2013 at 00:08

  Ik doe mee!

 • Reply
  Dionne
  juni. 2013 at 07:12

  Ik doe mee!

 • Reply
  Tanita
  juni. 2013 at 09:56

  ik doe mee! ik heb ook getweet: https://twitter.com/tanitakok/status/346929268393140224

  kus,
  tanita

 • Reply
  Nena - whatevergivesjoy
  juni. 2013 at 13:15

  oh, hoe mooi is die kleur :O!

  ik doe zeker en vast mee (: ik heb gedaan wat ik moest doen ^^

 • Reply
  ling
  juni. 2013 at 18:12

  Super leuke webshop! Hele leuke armbandjes zie ik! Echt een hele leuke winactie, ik heb altijd al een mint groene horloge gewild, hij lijkt een beetje op een ICE WATCH horloge alleen is die een beetje duur dus ik doe graag mee! =D
  Ik volg je op bloglovin en heb de post geliked. Ik volg de 2 twitter acounts en heb getweet, twitter: @LYGx_

  Liefs,
  X

  • Reply
   Tjuly
   juni. 2013 at 18:24

   Super!!

 • Reply
  Cella's Budget Beauty Blog
  juni. 2013 at 14:41

  leuke winactie!
  ik heb alleen geen twitter! volg je wel op bloglovin!

 • Reply
  Jhemyla
  juni. 2013 at 15:08

  Ik vind die roze armbanden set heel erg mooi!!

  • Reply
   Tjuly
   juni. 2013 at 19:04

   ik ook! Heb hem zelf ook!

 • Reply
  Suzanne
  juni. 2013 at 10:08

  Ik doe mee, heb alles gedaan. 🙂

Leave a Reply