Fashion My Blog Style Winactie

Tjuly Presenteert – Taskani + Winactie!

Ik wil jullie graag voorstellen aan, Taskani! Dit merk kwam ik een paar maanden geleden tegen, en gelijk was ik smoorverliefd op de zwarte sleehakken met gekleurde hak! Ook wilde ik jullie graag laten kennismaken met dit merk. Dus ik heb de eigenaresse, Marijke om wat informatie gevraagd! Ook leek het ons erg leuk om daar een winactie bij te doen voor jullie!

Dare to wear!’ met Taskani, exclusieve handgemaakte schoenen

Durf anders te zijn!’, want het is zo gemakkelijk om een schoenenwinkel binnen te stappen en ‘gewone’ zwarte of bruine laarzen te kopen. Niemand zal je op de schouder tikken en zeggen “Zo! Wat heb jij mooie laarzen aan!”

Dat overkomt je wel als je durft ‘anders’ te zijn! Gooi de Hollandse nuchterheid overboord en draag de schoenen die jijzelf mooi vindt en ontdek dat er vele anderen zijn die dat eigenlijk ook zouden willen, maar nooit gedurfd hebben….

Met deze gedachte ontwerp ik schoenen en laarzen, er is iets extra’s aan toegevoegd, zodat ze niet op de schoenen in de reguliere winkels lijken. De collectie bestaat uit vele modellen van hoge hakken tot casual sneakers. Perfect om als ‘netjes’ gedragen te worden en uitstekend als vrijetijdsschoenen.

Deze week komen mijn nieuw ontworpen schoenen binnen, het is altijd spannend of het is geworden zoals ik dat heb bedacht. Zodra ze binnen zijn ga ik aan de slag om de foto’s te maken.
Deze kun je dan vinden op de Facebook pagina van Taskani en op Taskani. TaskaniTaskani

Taskani

Taskani maakt exclusieve handgemaakte schoenen en staat voor kwaliteit, goede pasvorm en gevoel voor de juiste kleurcombinatie van stof, suède en leer.
Taskani gebruikt alleen leersoorten van de hoogste kwaliteit en er wordt op de meeste schoenen en laarzen handgeborduurde of geweven stof gebruikt. Ieder paar Taskani’s wordt met de hand gemaakt, wat er voor zorgt dat ieder paar onderscheidend en uniek is.

De collectie wordt gemaakt in Istanboel in één atelier wat staat voor waarborg van kwaliteit.Taskani

Win toegangskaarten
Aanstaande 18, 19 en 20 oktober kan je ons bezoeken op de Herfst Fair en Crea Weekend Najaar in de Evenementenhal Venray. Hier kun je de collectie ‘live’ zien, voelen en passen. Voor deze beurs geven we 2 toegangskaarten weg, waarmee je dus ook Crea Weekend Najaar kunt bezoeken. Wat moet je doen om de kaarten te winnen:
1. Like Taskani op Facebook
2. Deel de Taskani Facebookpagina.
Ook mag je mij uiteraard volgen op Bloglovin
De winnaar wordt bekend gemaakt op 15 oktober.  Taskani
Mocht je het leuk vinden om naar de Herfst Fair / Crea Weekend Najaar te komen in de Evenementenhal Venray, doe dan mee met deze winactie!  Dan kan je deze prachtige schoenen in het echt bewonderen! En het is natuurlijk een erg leuk dagje weg!

 

You Might Also Like...

7 Comments

 • Reply
  Mirjam - Jewelyz
  oktober. 2013 at 12:28

  Wauw, wat een mooie en originele schoenen! Echt heel gaaf die laarzen met bloementjes, daar hou ik echt van en zou ze zo dragen 🙂
  Leuke winactie ook met die kaartjes, alleen doe ik niet mee omdat ik volgende week met vakantie ga 😉

  • Reply
   Tjuly
   oktober. 2013 at 12:30

   Ze zijn gaaf he! Jammer dat je niet meedoet, wel lekker hoor.. Vakantie!

 • Reply
  The Beauty Suitcase
  oktober. 2013 at 12:44

  Hele gave schoenen, jammer dat ik die dagen niet kan. Hele leuke actie!

 • Reply
  Evelientje
  oktober. 2013 at 13:37

  Hele leuke winactie en een leuk merk! Helaas is Venray een beetje te ver weg..

  • Reply
   Tjuly
   oktober. 2013 at 14:26

   Kan wel een heel leuk dag je uit zijn.. 😉

 • Reply
  Jana Vmh
  oktober. 2013 at 18:45

  Wauw, leuke schoenen! Jammer dat ik in België woon, iets te ver dus :/ x

  • Reply
   Tjuly
   oktober. 2013 at 06:44

   Is maar net waar in Belgie 😉 Jammer!

Leave a Reply