interieur Lifestyle Persoonlijk

Tjuly’s New Blog Office

Ik kom altijd chronisch ruimte te kort. Hoe groot de ruimte die ik ook heb is, het is altijd te weinig! Zo ook de ruimte die ik nodig heb voor Tjuly.nl… Ik mijn opbergplekken worden steeds voller, of beter gezegd, alles begint uit te puilen. Ik heb een kastje in de woonkamer, in de badkamer, ons washok en overal daartussenin staat en ligt van alles. We hebben de knoop doorgehakt, ik krijg mijn eigen kamer… Tjuly’s New Blog Office

Dit zou nog wel wat werk vergen, het is de enige kamer in ons huis waar wij helemaal niks aan hebben gedaan. Oud jute behang aan de muren, oude laminaat vloer.. Ik wil alles fris en nieuw…

Blogroom office HQ

Het was een hoop behang afkrabben, wat resulteerde in een vreselijke puinhoop. Aangezien de muren tijden het krabben en afsteken helemaal uit elkaar vielen, zo rol je ALTIJD in meer werk dan gepland. Dus niet alleen mijn plafond moest gestuct worden maar ook alle muren. Plafond hebben wij ook vernieuwd, en spotjes ingebouwd. Als alles dan toch open ligt, kan je het net zo goed, helemaal naar wens maken.

Tjuly_Blogroom_Verbouwing_02

Dit weekend gaan wij verder met het schilderen van de kozijnen, het schuren van de muren + plafond, sausen. Als dit allemaal loopt als gepland, ga ik ook het vloertje regelen. Ik wil absoluut geen laminaat, ik krijg namelijk de kriebels van dat geluid. Maar een hardhouten vloer vind ik net iets te duur op dit moment. Dus het wordt een DIY projectje, wat ik al helemaal uitgeplozen heb! Ik ga een (prachtige) multiplex vloer maken, deze wordt wit.

Blogroom office HQ inspiratie blog room nordic design

Tjuly’s New Blog Office

Dit is mijn inspiratie zo ongeveer, veel wit. Om veel licht te creëren, aangezien licht erg belangrijk is voor de fotografie. Met koper, voor wat warme accenten. Ik twijfel nog een beetje op ik misschien ook wat blanke houten items wil.

Als er interesse is in mijn DIY vloer hoor ik dat natuurlijk graag, of natuurlijk een roomtour..?!

 

You Might Also Like...

6 Comments

 • Reply
  Manon
  januari. 2015 at 15:13

  Mooie inspiratie. Ik zie mezelf daar ook wel zitten

 • Reply
  Michaela
  januari. 2015 at 11:07

  Wauw wat ontzettend gaaf dat je speciaal voor je blog een kantoor krijgt! Echt een dream come true!

 • Reply
  caro
  januari. 2015 at 17:16

  Leuk …veel succes 🙂

 • Reply
  Femke
  januari. 2015 at 15:39

  Wat een ontzettend groot project, maar je hebt in ieder geval wel een duidelijke (en prachtige!) visie voor ogen. Heel veel succes nog met alles dat komen gaat!

 • Reply
  Anniek
  januari. 2015 at 15:01

  Wat leuk zeg, tof dat je je eigen kamertje krijgt! Het lijkt me echt onwijs leuk om hier zo mee bezig te zijn, leuke plannen te maken en alles precies in te kunnen richten hoe jij het wilt. Ik ben héél benieuwd naar het eindresultaat, zou leuk zijn als je eens een roomtour zou doen! Liefs!

 • Reply
  Inge
  februari. 2015 at 15:36

  yes! roomtour!

Leave a Reply