FOTD Ogen

Touch of Gold – Ooglook

Soms heb je zomaar behoefte aan een klein beetje goud, gewoon om de boel een beetje op te leuken! Vandaar dat ik mijn Touch of Gold ooglook heb gemaakt.

Touch of Gold

Hier kan je zien dat ik een gouden eyeliner heb gebruikt, ik vond deze alleen niet zo leuk als ik gedacht had. Vandaar dat ik er nog wat paarse oogschaduw overheen heb geknald! Dit zorgt ervoor dat ik nog een soort van schaduw eyeliner heb. En een lichte gouden wing glipte nog door de oogschaduw heen! Zelf vind ik het wel een grappig effect op deze manier.

Touch of Gold

Op mijn traanbuis, en iets naar binnen heb ik gouden oogschaduw gebruikt. Verder heb ik het vrij simpel gehouden met twee tinten paars op  mijn ooglid en mijn crease. Op mijn lippen draag ik een licht getinte lipgloss.

Touch of Gold

Zelf ben ik van mening veranderd, paars kan best goed bij bruine ogen!  Met mijn touch of gold, is het geen standaard ooglook. In ieder geval niet voor mij, maar eigenlijk kan deze ooglook makkelijk op een doordeweekse niet feestelijke dag!

You Might Also Like...

7 Comments

 • Reply
  Mirjam - Jewelyz
  januari. 2014 at 07:31

  Mooie, zachte look heb je gemaakt!
  Beste wensen nog 🙂

  • Reply
   Tjuly
   januari. 2014 at 08:18

   Dankjewel! Jij ook nog de beste wensen!

 • Reply
  Mademoiselle Sophistique
  januari. 2014 at 08:07

  mooie look! het lijkt wel alsof jij echt alle kleuren kan hebben 🙂 ik vind ‘m ook echt prachtig geboend

  • Reply
   Mademoiselle Sophistique
   januari. 2014 at 08:08

   haha stomme autocorrect, geblend dus

  • Reply
   Tjuly
   januari. 2014 at 08:19

   Dankjewel! Het lijkt misschien zo, maar er is genoeg wat mij niet staat hoor 😉

 • Reply
  manon
  januari. 2014 at 16:49

  wat een mooie kleuren het staat je ook super goed

 • Reply
  Vanessa
  januari. 2014 at 15:46

  Mooie look heb je gemaakt!

Leave a Reply