My Blog Ogen Review Swatch

Treasure Trove Palette

Treasure Trove Palette twijfelde ik eerst over, omdat ik zulke wisselende dingen hoorde. Maar ik ben toch overstag gegaan toen Kruidvat de aanbieding van 2 Catrice producten voor €6,- had. Normaal kostte het palette namelijk €7,99 dus het was een zeer leuke aanbieding zo!

Catrice Treasure trove c01 Blaze Of Glor Eyeshadow PaletteCatrice Treasure trove c01 Blaze Of Glor Eyeshadow Palette
Treasure Trove Palette – Blaze Of Glory

Qua vormgeving vind ik het palette heel erg mooi, veel mooier dan voorgaande palettes van Catrice. Het doosje is strak wit, met leuke goudkleurige sterretjes. Het voelt ook goed en stevig aan, iets wat ook wel prettig is! Wat ik persoonlijk ook wel een goede toevoeging vind, is de grote spiegel die er in zit. Dat maakt het handig om het palette mee te nemen. De bijgevoegde applicator hoeft van mij niet, maar ik stoor mij er niet aan dat hij er bij zit.

Catrice Treasure trove c01 Blaze Of Glor Eyeshadow Palette
De gekozen kleuren van het palette zijn erg nude, zelfs de donkerste tinten in het Treasure Trove palette zijn niet heel erg donker.

Catrice Treasure trove c01 Blaze Of Glory Eyeshadow Palette Catrice Treasure trove c01 Blaze Of Glory Eyeshadow Palette swatches
De pigmentatie van het Treasure Trove palette is heel wisselend, de ene kleur vind ik echt waardeloos en de ander geeft weer een heel mooi pigment af. De 3e kleur geeft alleen wat losse glitters af helaas, ik hoopte op een mooie glitterende peachy. Helaas heeft de 7e gouden kleur dat ook, alleen maar wat losse glitters. Toch denk ik dat het een fijn palette kan zijn als je van lichte nude oogschaduw houd met een mooi highlighter.

Catrice Treasure trove c01 Blaze Of Glory look Catrice Treasure trove c01 Blaze Of Glory look
Op mijn bewegend ooglid draag ik de 2e kleur (die ook een prachtige highlighter is) omdat ik toch een heldere blik wilde houden. Mijn crease heb ik aangezet met de kleuren 5, 6 & 8 maar toch niet te donker. Onder mijn onderste wimperrand heb ik de 8ste kleur wel sterk aangebracht, daarna heb ik daar wat van de gouden glitter overheen aangebracht.

Al met al vind ik het een redelijk palette, nee niet alle tinten zijn even goed, maar toch kan je er als je van nude houdt redelijk goed mee werken. Omdat ik er twee heb aangeschaft, wil ik er graag 1 weggeven, dus hij komt in het pakketje wat ik heel binnenkort aan jullie laat zien. Dus wil je dit palette en andere mooie producten winnen hou TJULY.nl dan goed in de gaten!
win palette

Volg tjuly op instagram Volg tjuly op FacebookVolgen jullie mij al?  Wil je meer over mij weten, lees dan verder op mijn persoonlijke pagina

You Might Also Like...

7 Comments

 • Reply
  Manon
  januari. 2016 at 17:36

  Wat een mooie look heb je ermee gemaakt!

  • Reply
   Tjuly
   januari. 2016 at 08:09

   Dankje Manon!

 • Reply
  Mariska
  januari. 2016 at 17:45

  Je hebt er wel wat moois van weten te maken!

 • Reply
  anna
  januari. 2016 at 08:36

  Wauw, wat een prachtige look! Mooie, duidelijke swatches ook. Ik heb al veel nude palettes, anders had ik hier zeker even beter naar gekeken. Wat heb je trouwens een leuke blog met mooie foto’s! Ik ben je gaan volgen :-).

  • Reply
   Tjuly
   januari. 2016 at 08:43

   Ah wat een lieve comment Anna! Ik doe mijn best!
   Stiekem heb ik er ook al iets te veel, maar ach 😉

 • Reply
  Silkeblogs
  januari. 2016 at 13:50

  Wauw, zo mooi! En wat een mooie look heb je ook gemaakt 😀 x

Leave a Reply