Handen & Nagels My Blog Review

Trind Matte Topcoat

Deze heb ik al een hele tijd ondertussen. Maar ik gebruik hem dan ook niet echt dagelijks, vandaar! Ik was een hele tijd geleden op zoek naar een matte topcoat, kwam eigenlijk helemaal niets anders tegen dan deze! Vandaar dus..

Trind Matte Topcoat

Ik vind matte nagellak altijd zo leuk staan, maar kom ze zelf eigenlijk nooit tegen in de winkel. Best jammer! Vandaar dat ik mijn zinnen dus gezet heb op een matte topcoat. En eigenlijk is het super handig. Je kan met je “gewone” nagellakje verschillende kanten op!

Trind Matte Topcoat-1
Ik heb het doosje waar de lak in zat, niet meer.. Anders had ik hem ook wel even op de foto gezet. Het flesje vind ik erg mooi! Het heeft een sierlijk, lange dop. Die met opbergen een stuk minder leuk is (ik berg mijn nagellak stash namelijk op in voormalig beautybox, opgestapeld..)

Het flesje matte topcoat heeft een inhoud van 9ml, wat redelijk veel is!

Trind Matte Topcoat-3
Om goed te laten zien wat het resultaat is van de matte topcoat, heb ik mijn nagels een lekker kleurtje gegeven. Catrice – NeoNaturals C06 On The Bright Side Of Life. Een mooie dieppaarse kleur! Die onwijs glanzend is!

Trind Matte Topcoat-5Trind Matte Topcoat-6
Trind Matte Topcoat, daar heb je niet heel veel van nodig. 1 keer dopen, red je 1 lange nagel mee (misschien wel 2) Verder heb je ook niet meerdere lagen nodig, zoals je met kleurlak wel vaak hebt. Tijdens het drogen zie je de lak al veranderen, je ziet de nagellak steeds matter worden. Ook droogt de lak vrij snel, mits je niet te dik hebt gelakt. Je ziet ook het verschil, tussen mijn duim, en mijn andere nagels qua matte/glans.
Trind Matte Topcoat-7Trind Matte Topcoat-8

Ik heb deze gekocht bij een Dio drogist. Meer informatie op de website van trind.

Houden jullie van matte lakjes/topcoats?

You Might Also Like...

8 Comments

 • Reply
  Nena
  juni. 2013 at 07:20

  Hij lijkt me fijn! Ik heb wel de indruk dat mijn nagellak makkelijker chipped met een matte topcoat erop… Is dit bij jou ook?

  • Reply
   Tjuly
   juni. 2013 at 07:35

   uhm, ik heb eigenlijk mijn nagellak nooit zo lang op.. meestal een dag of twee.. en chippen doet het dan nog niet echt.. niet extra in ieder geval.. wel merk ik dat de randjes van mijn nagels snel vaag worden..?

 • Reply
  Mademoiselle Sophistique
  juni. 2013 at 07:44

  ziet er heel mooi uit! ik heb een matte topcoat van Essie en die vind ik ook erg fijn. Ik blijf erbij, jouw nagels zijn echt om jaloers van te worden 😀

  • Reply
   Tjuly
   juni. 2013 at 07:45

   ahh die heb ik zelf nog niet geprobeerd… 🙂 en.. dankje 😉

 • Reply
  Mirjam - Jewelyz
  juni. 2013 at 09:59

  Leuk effect, je ziet duidelijk een verschil!
  Ik heb zelf geen matte topcoat, was laatst wel aan het twijfelen toen ik er een zag van Gosh (heb ik ook al veel goede reviews van gelezen!). Maar dan twijfel ik; ik vind glanzende nagellak eigenlijk veel mooier 😉

  • Reply
   Tjuly
   juni. 2013 at 10:18

   Ik zou zeggen, gewoon eentje aanschaffen.. je kan er leuk mee spelen! En je hoeft hem niet altijd te gebruiken, maar soms is het leuk!

 • Reply
  Kiss & Make-up
  juni. 2013 at 15:09

  Ik vind ’t een leuk effect! Ik gebruik een matte top coat van Bourjois en die is echt goed.

 • Reply
  Inez
  juni. 2013 at 00:45

  Dat geeft zo’n leuk effect! En je hebt hele mooie nagels 😉

Leave a Reply