Beauty FOTD Lippen makeup

Ultimate Stay in Floral Coral en Plum & Base

Ik heb vandaag een review voor jullie van 2 Ultimate Stay lipsticks in de kleuren Floral Coral en Plum & Base. Ik was op zoek naar een paarse drogisterij lipstick, Plum & Base leek mij in de winkel een flinke dosis paars te bevatten. Floral Coral zag er gewoon uit als een altijd goed kleurtje!
Catrice Ultimate Stay Lipstick 060 Floral Coral 070 Plum & BaseDe hulzen zien er strak uit, zwart metaal, waar je helaas snel vingers op ziet. Verder ziet het er gewoon strak uit.
Catrice Ultimate Stay Lipstick 060 Floral Coral 070 Plum & Base

Catrice Ultimate Stay Lipstick 060 Floral Coral 070 Plum & BaseIk moest wel even wennen aan de stiftjes zelf, je ben schijnbaar toch best gewend aan de vorm van een lipstick. Maar de scherpe vlakke lipstick brengt wel super precies aan. Floral Coral lijkt op de foto barbie-roze, maar in het echt, in normaal licht valt het mee, is de kleur wat zachter.Catrice Ultimate Stay Lipstick 060 Floral Coral 070 Plum & Base swatchLinks zie je Floral Coral, die in het echt iets zachter roze lijkt. Wel vind ik het meer roze dan koraal. Plum & Base ziet er op mijn swatch ook wat meet fuchsia uit dan in het echt. Beide kleuren vind ik echt geweldig dekken, in een beweging is er een volledige dekking! De Ultimate Stay lipsticks zijn niet volledig matte, het is meer een satijn finish, iets wat zorgt voor een soepelere applicatie.

Catrice Ultimate Stay Lipstick Floral Coral

Catrice Ultimate Stay Lipstick Floral Coral

Catrice Ultimate Stay Lipstick Floral CoralOndanks dat Floral Coral meer roze is dan ik had verwacht, vind ik het wel een hele mooie frisse kleur! Ik geloof ook dat dit een kleur is die bij heel veel meiden mooi zal staan. De dekking is super, en ook droogt de lipstick mijn lippen niet uit. De Ultimate Stay lipstick Floral Coral blijft bij mij ongeveer 4 uur mooi zitten, waarna ik hem toch wel even moet bijwerken. Een hapje en een drankje overleeft ie ook.

Catrice Ultimate Stay Lipstick Plum & Base

Catrice Ultimate Stay Lipstick Plum & Base

Catrice Ultimate Stay Lipstick Plum & BasePlum & Base vind ik echt geweldig vampy! Ondanks dat de kleur misschien voor mijn warme tint de koel is. Vind ik het persoonlijk een hele fijne kleur, zeker nu ik nog wat bleker ben. (tijd voor het zonnetje) De kleur is in normaal daglicht iets minder hard, en ik moet bekennen, ik draag deze kleur echt dagelijks! Terwijl het zo niet een kleur is die in mijn comfortzone ligt. Ik voel mij er toch op de een of andere manier goed bij! Ook deze kleur blijft bij mij zo’n 4 uur mooi zitten, en overleeft een hapje en een drankje.

 De Ultimate Stay lipsticks van Catrice hebben mij ontzettend verrast qua kwaliteit, de kleuren zijn sterk gepigmenteerd, ze blijven goed zitten, en drogen mijn lippen niet erg uit. Uit deze lijn wil ik dan ook zeker nog wel wat andere kleuren proberen! Je kunt ze onder andere kopen bij Kruidvat voor €4,99

Volg tjuly op FacebookVolg tjuly op instagramWil je meer over mij weten, lees dan verder op mijn persoonlijke paginaVolg je mij al?

You Might Also Like...

16 Comments

 • Reply
  jeapiebel
  april. 2016 at 13:57

  Zo te lezen over prijs en kwaliteit denk ik dat ik zal zelf ook verliefd kunnen worden op dit lipstick.

 • Reply
  Manon
  april. 2016 at 15:06

  Wauw allebei de kleuren staan je prachtig

 • Reply
  Gina
  april. 2016 at 18:09

  Ik vind de Floral Coral je erg mooi staan! 😉

 • Reply
  Marushi
  april. 2016 at 18:49

  Ik vind ze allebei echt super! Prachtige kleuren! -x-

 • Reply
  heidi
  april. 2016 at 19:40

  Wat een mooie lippenstift is het meid.

 • Reply
  robin
  april. 2016 at 17:19

  die tweede kleur <333 oh so pretty

 • Reply
  Mariska
  april. 2016 at 16:59

  Oh ze zijn mooi! Wel ietsje ander dan ik verwacht had, maar wel echt mooi 😀

 • Reply
  LA DOLCE EVITA
  april. 2016 at 08:11

  Ik ben echt dol op plum kleuren dus die trekt uiteraard de meeste aandacht =)

 • Reply
  Beauty en Gezondheid
  april. 2016 at 10:20

  Coral staat je echt super! 🙂

 • Reply
  Kiss & Make-up
  april. 2016 at 16:01

  Plum & BAse staat je ook goed hoor, mooi!

 • Reply
  Astrid
  april. 2016 at 20:43

  Ik kende deze lipsticks nog niet, maar floral coral ziet er echt heeeeel mooi uit. De kleuren staan jou beide goed.

 • Reply
  Milotte
  mei. 2016 at 13:23

  Wat een mooie kleurtjes. Die lichtroze vind ik echt heel erg mooi. Plum & Base vind ik heel gaaf bij je staan.

 • Reply
  Janneke | Crafty Time
  mei. 2016 at 18:17

  Wat een mooie kleuren! Ze staan je allebei prachtig! xx

 • Reply
  jeapiebel
  mei. 2016 at 11:55

  Ik had ze erbij gekocht deze lipstick, ze zijn zeker erg goed.

 • Reply
  Sheila
  mei. 2016 at 19:35

  Oh, die bovenste vind ik mooi bij je staan. Van de onderste ben ik niet zo’n fan. Ik vind het mooi om te lezen dat ze je lippen niet uitdrogen. Dat is bij mij namelijk snel het probleem. En voor die prijs wil ik het zeker eens gaan proberen. Ook als ze 4 uur erop blijven zitten. Goede tip!

 • Reply
  Daisy
  juni. 2016 at 23:11

  Die florel coral is inderdaad op je mond heel anders dan ik ook in eerste instantie had verwacht. Ik ga zelf meer voor nude (als ik al iets op me lippen doe) dus vind dit soort kleuren voor mij echt te fel.. Maar ze staan jou beide erg goed. Fijn ook dat je lippen niet zo snel uitdrogen…

Leave a Reply