My Blog Ogen Review

Update Estee Paris – 4 Weken

Ik zit ondertussen al op de 4 week met het gebruik van Estee Paris wimperserum! Als het goed is heb ik nog geen avond over geslagen, wat ik überhaupt al knap vind! Er is nog steeds weinig negatiefs over te melden, ik heb nog steeds geen last van mijn ogen gekregen gelukkig! Daar was ik voor ik aan Estee Paris wimperserum begon, wel een beetje bang voor. Estee Paris update 2 wekenDit waren mijn wimpers voor het gebruik.Estee Paris update 2 wekenDit zijn mijn wimpers na 2 weken gebruik.Estee Paris wimperserum 4 wekenEstee paris wimperserum 4 weken2 bovenstaande foto’s zijn na 4 weken gebruik (excuses voor de slechte belichting) Waar ik twee weken geleden wel kon voelen dat er iets veranderd was met mijn wimpers, begin ik het zelf nu ook te zien! Ze lijken echt wel voller en langer te worden! Nog steeds heb ik het gevoel dat mijn wimpers een stuk harder zijn dan voor het gebruik van Estee Paris. Aan de buitenkant van mijn wimperrand lijken mijn wimpers iets meer te gaan krullen, en mijn wimpers aan de linkerkant (foto rechterkant) als ik mascara op doe, dan lijken mijn wimpers een beetje ongelijk en hakkelig.. Ik denk omdat ze dus langer worden!Estee Paris WimperserumIk ben benieuwd hoe het over twee weken is met mijn wimpers! Of ze nog langer geworden zijn, of dat ik het mij maar allemaal verbeeld.
Mocht je niet kunnen wachten tot het eind resultaat bekend is, en wil je Estee Paris zelf uitproberen? Dan kan je het wimperserum bestellen voor €119,95,- op de website van Estee Paris

You Might Also Like...

5 Comments

 • Reply
  Saskia
  januari. 2014 at 12:09

  Het resultaat ziet er indd heel mooi uit!

 • Reply
  manon
  januari. 2014 at 15:58

  wow ze zijn idd langer geworden!

 • Reply
  Kiss & Make-up
  januari. 2014 at 12:30

  Het is volgens mij geen verbeelding, ik zie echt verschil!

 • Reply
  Michaela
  januari. 2014 at 16:55

  Wat een prachtig resultaat heeft dit wimperserum gegeven! Hij werkt dus echt!

 • Reply
  Wimperextensions
  januari. 2014 at 14:17

  Wauw wat een geweldig resultaat! Ik heb het zelf nog niet geprobeerd, maar nu ik dit zie.. Groetjes

Leave a Reply