My Blog

Update Estee Paris Wimperserum – 2 Weken

Ik heb het wimperserum van Estee Paris nu precies twee weken gebruikt. Keurig elke avond, na het tandenpoetsen heb ik het op mijn wimpers aagebracht! En vandaag zoals beloofd een update Estee Paris wimperserum na 2 weken. Ik heb geen problemen gehad met het aanbrengen van het wimperserum, geen last gehad van van prikkerige of opgezette oogleden. Ik heb zelfs niet met het kwastje in mijn ogen geprikt, wat trouwens wel echt iets voor mij is…Estee Paris Wimperserum aanbrengen  Hier de resultaten..Estee Paris update 2 wekenDit zijn mijn wimpers voor het gebruik van Estee Paris.Estee Paris update 2 wekenEn dit is na 2 weken Estee Paris wimperserum gebruiken. Ik moet eerlijk zeggen, ik zie nog geen verschillen! Het lijkt zelfs wel alsof de wimpers voor het gebruik langer zijn. Maar dit lijkt slechts zo, de foto’s van voor het gebruik zijn scherper, vandaar. Mijn excuses hiervoor. Of ik er zelf ‘in het echt’ verschil in zie, ze lijken iets steviger aan te voelen.. Iets harder? Maar twee weken gebruiken is natuurlijk ook nog wel erg kort.

Over twee weken zal ik jullie laten weten of er al een verschil is, dan gebruik ik het namelijk een maand!

You Might Also Like...

7 Comments

 • Reply
  Pablien
  december. 2013 at 06:12

  Had nog nooit gehoord van een wimperserum. Aangezien het niet echt werkt denk ik niet dat ik het ga uit proberen.

  • Reply
   Tjuly
   december. 2013 at 11:58

   Het is vrij normaal dat er nog geen resultaten zijn na twee weken. Ik weet uit eigen ervaring, dat een wimperserum soms wel degelijk kan werken.. We zullen zien wat deze doet, over een week of 2-3-4 😉

 • Reply
  Saskia
  december. 2013 at 10:38

  Ik ben benieuwd naar het resultaat over twee weken!

  • Reply
   Tjuly
   december. 2013 at 11:56

   Ik ook 😉

 • Reply
  Mademoiselle Sophistique
  december. 2013 at 10:44

  Ben benieuwd naar de volgende update! ik denk dat het redelijk normaal is dat je nu nog geen resultaat ziet

  • Reply
   Tjuly
   december. 2013 at 11:57

   dat denk ik ook.. ben heel erg benieuwd hoe het zal zijn aan het eind over een paar weken!

 • Reply
  Jhemyla
  december. 2013 at 16:33

  Ben benieuwd naar het resultaat want ik heb er al veel over gehoord.

Leave a Reply