Beauty huidverzorging Winactie

Vichy Mineraal Maskers + Giveaway!

Toen ik laatst een mailtje kreeg over de nieuwe Vichy mineraal maskers was ik hier in super geïnteresseerd. Na het fijne serum is mijn interesse sowieso erg gegroeid, naar het merk Vichy.
De Vichy mineraal maskers zijn verrijkt met natuurlijke mineralen, welke versterkt worden door het mineraliserend thermaal water van Vichy. Ze hebben 3 nieuwe maskers ontwikkeld welke alle 3 een andere werking hebben, ontstaan uit aarde, water en steen.

Vichy Mineraal Maskers

Vichy mineraal maskers winactie

Double Glow Peel Mask

Exfolierend masker

Ik zal beginnen met het masker, dat ik zelf als eerste wilde testen. Ik vond het lastig om een eerste te kiezen, maar de exfolierende werking sprak mij op dat moment het meeste aan. De formule is samengesteld met;
Vulkanisch gesteente (mechanische peeling)
Alfa-hydroxyzuren (chemische peeling)
Vitamine Cg & Mannose (hydrateerd en verhelderd de huid)

Frisse waterachtige gel structuur met gesteente van vulkanische oorsprong voor een milde scrub. Nadat ik het masker eenmaal had aangebracht, voelde het vooral heel erg verkoelend aan. Bijna alsof ik eucalyptus op mijn gezicht had. Zelf vind ik dat wel een fijn gevoel, alsof het aan het werken is. Volgens de beschrijving laat je het 5 minuten opdrogen, waarna je het masker nog even goed in masseert op je gezicht. Dan voel je de stukjes gesteente je huid zacht scrubben, je spoelt hem af met water.. Ik zelf was even misleid, ik dacht dat het een peel-off masker zou zijn, door de naam. Mijn huid voelde super aan, zacht, maar vooral super schoon en ik had echt echt het gevoel alsof mijn huid weer kon ademen!

 • De andere 2 maskers heb ik nog niet uit kunnen proberen, maar ik heb uiteraard wel de informatie voor  jullie. Zodat je goed kunt zien welke het meeste aansluit op de behoefte van jou huid.

Vichy mineraal maskers winactie giveaway

Pore Purifying Clay Mask

Porie zuiverend klei master

Naar dit masker ben ik ook erg nieuwsgierig! De formule is samengesteld met;
Kaolin & Bentoniet (absorberende witte klei)
Aloë Vera (verzachtend)
Allantoine (herstellend, verzachtend, hydraterend)

Een soepele creme met een aards water parfum, eenvoudig te smeren en droogt de huid niet uit.

Vichy winactie giveaway

Quenching Mineral Mask

Verfrissend mineraal masker

De formule is samengesteld met;
Vitamine B3 (kalmeert en verhelderd de teint)
Glycerine (hydrateerd)
Fresh agent technologie (landurige frisheid)

Verfrissende waterachtige gel met fresh agent en een frisse thee parfum voor een langdurig fris gevoel.

De Vichy Mineraal Maskers kosten per pot €17,95 maar er zijn ook losse sachets verkrijgbaar voor €2,95 per stuk. De verkopende apotheken kun je vinden op de website van Vichy

Vichy mineraal maskers winactie

Vichy Giveaway!!

Vichy mineraal masker

Van Vichy mag ik maar liefst 10 lezeressen blij maken met een pakket, met daarin deze 3 mineraal maskers! Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is je inschrijven voor deze giveaway, via deze link. Op 27 juli zal deze winactie aflopen, en zal ik de winnaressen via een mailtje op de hoogte brengen.

lees mijn disclaimer voor meer informatie over samenwerkingenVolg tjuly op Facebook Volgen jullie mij al?Volg tjuly op instagramWil je meer over mij weten, lees dan verder op mijn persoonlijke pagina

You Might Also Like...

5 Comments

 • Reply
  Anita te Gussinklo
  juli. 2016 at 22:30

  Wat een heerlijke actie dit.
  De elementen aarde, water en steen spreken mij wel aan.
  Ik ben wel toe aan een heerlijk verwen momentje en dan geef ik tegelijkertijd mijn huid een boost!

 • Reply
  Susan
  juli. 2016 at 07:24

  Wat een fijn masker lijkt het me!

 • Reply
  Astrid
  juli. 2016 at 07:49

  De maskers zien er prachtig uit! Lijkt me heel fijn om te gebruiken.

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  juli. 2016 at 08:13

  Super leuke actie! Toevallig krijg ik dit pakket ook opgestuurd. Ik ben erg benieuwd naar de maskers 🙂

 • Reply
  hilde
  juli. 2016 at 11:21

  Ik ben gek op maskers! Door de mooie foto’s krijg je meteen zin om een masker te gaan gebruiken!

Leave a Reply