Ogen Review Swatch

Vintage Romance van Sleek

Vorig jaar heb ik toevallig rond de zelfde tijd een artikel over een Sleek palette geschreven, namelijk het Candy palette en daar heb ik toen ook een look bij gemaakt. Door dat palette was ik gelijk overtuigd door Sleek, de pigmentatie is namelijk zo goed! Toch weerhield iets mij steeds om de palette’s te kopen die ik mooi vond. Misschien omdat ik stiekem steeds niet kon kiezen, ik zou ze allemaal wel willen namelijk! Hier in het dorp, zag ik vorige week ineens een paar Sleek palette liggen, dus die kans liet ik niet aan mij voorbij gaan. Ik ging voor het Vintage Romance palette, wederom een palette met veel rode, paarse, burgundy kleuren.
Sleek Vintage Romance
Ik vind de doosjes om de Sleek paletten altijd zo leuk, en ik stop de palettes na gebruik dan ook altijd keurig weer in de doosjes na gebruik. Op deze manier kan je de palettes nog een beetje onderscheiden. Ze zien er namelijk allemaal het zelfde uit, mat zwart! (ik ben deze alleen vergeten te fotograferen, dus het onderstaand dichte palette is de ander)

Sleek Candy Palette
Sleek Vintage RomanceOver de oogschaduw, zit altijd een stukje plastic, met de namen van de kleuren! Heel handig voor ons bloggers, om de kleuren te onthouden!
Sleek Vintage Romance Sleek Vintage RomanceIk vind de kleuren heel mooi! De twee laatste kleuren van de bovenste rij én de onderste rij spreken mij het meeste aan. Ik ben erg benieuwd naar de pigmentatie.

Vintage Romance Swatches 

Sleek Vintage Romance swatchesPretty in Paris: ijzig zilver! (metallic)
Meet in Madrid: prachtig geel goud (metallic)
Court in Cannes: medium goudbruin, mooie dekking! (metallic)
Lust in LA: olijfkleurige tint die ook heel mooi dekt! (metallic)
Romance in Rome: hele mooie blauwe tint, die helaas het slechts van alle dekt. (satin)
Propose in Prague: de enige matte tint! Mooi medium oranje bruin met een redelijk goede dekking (matte)
Sleek Vintage Romance swatchesA Vow in Venice: plum roséachtige tint (shimmery)
Marry in Monte Carlo: lichter dan zijn voorganger, met een koelere high shine (frost)
Honeymoon in Hollywood: geweldig wijn rood met paars, de finish is velvet met losse glitters (velvet)
Bliss in Barcelona: diep blauw, als de nacht! met een flinke dosis paars. (frost)
Forever in Florence: burgundy! donker paars bruin met ‘losse’ glitters (velvet)
Love in London: zwart met groen én zilveren glitters. Hele mooie kleur! (satin)

Mijn favorieten & minpuntjes

Ik vind het hele palette mooi, maar natuurlijk heb ik ook favorieten en een paar persoonlijke minpuntjes. De minpuntjes, de blauwe Romance in Rome vind ik heel mooi, alleen zo jammer van de slechte pigmentatie! Ook hadden er van mij niet perse drie goudkleurig metallic tinten in hoeven zitten, maar bijvoorbeeld nog een peachy champagne? Propose in Prague vind ik heel tof, een hele mooie crease kleur! Zelfs al mocht hij van mij iets meer oranje hebben, evengoed top! Marry in Monte Carlo super mooi gewoon! Honeymoon in Hollywood & Bliss in Barcelona zijn zo geweldig en écht kleuren die (in mijn stash) zeldzaam zijn. LIEFDE Love in London zo zwart en diep zie je ze niet zo vaak!

Heus niet alle kleuren zijn even smooth aan te brengen, maar het algemeen glijden ze als boter over de huid! En ik wilde dan ook snel een look maken met deze mooie kleuren!

Sleek Vintage Romance lookSleek Vintage Romance look
Wat vinden jullie van het Vintage Romance palette, en zouden jullie deze look ook kunnen dragen?

Ik heb dit palette gekocht bij drogisterij Visser, en hij kostte €9,95

You Might Also Like...

2 Comments

 • Reply
  Natasja
  januari. 2016 at 16:16

  Wat een leuke look heb je ermee gemaakt! Ik ben wel een fan van gouden oogschaduw, dus ik vind 3 gouden tinten dan weer fijn, haha!

  • Reply
   Tjuly
   januari. 2016 at 10:33

   Zo heeft iedereen natuurlijk andere wensen 😉 Ik ben ook fan hoor, alleen heb ik er al zoveel 😛

Leave a Reply