Fashion My Blog Winactie

Winactie – Mijnschoenenshop.nl Update!

Dit is een Update over mijn Winactie!

Eigenlijk elk meisje/vrouw die ik ken houd wel van schoenen! De een heeft het erger dan ander, maar een schoenentic is volgens mij wel heel normaal.. We houden nou eenmaal van veel keuze denk ik, het moeten kunnen combineren. Het is bijna rampzalig als we geen matching schoenen hebben bij die ene broek of dat rokje! Én we moeten uiteraard een beetje meegaan met alle trends op gebied van vormen, soorten en kleuren!Schoenen

Toen ik deze website Mijnschoenenshop.nl tegenkwam werd ik gelijk weer getriggerd! Ahh die zijn leuk, ohhh die ook! Je kent het vast wel..?Mijnschoenenshop_02Ik zelf ben gek op allerlei soorten, ik vind de Ibizalaazen die ze verkopen echt onwijs gaaf! Zeker de groene hebben mijn hart veroverd. Maar ook met bikerboots en leuke enkellaarsjes met een flinke hak kan je mij enorm blij maken. Schoenen, ik heb ze altijd nodig en kan ze altijd gebruiken!Mijnschoenenshop_01Mijnschoenenshop_03Aangezien ik weet dat de meeste mensen die op Tjuly.nl komen meiden/vrouwen zijn heb ik iets leuks voor jullie geregeld! Ik ga een paar schoenen weggeven van Mijnschoenenshop.nl ! Mijnschoenenshop heeft een hele ruime keus aan schoenen, er is voor iedereen wel iets leuks te vinden! Wist je trouwens dat mijnschoenenshop ook te vinden is op een groot aantal braderieën en beurzen? Check hun agenda op hun website, misschien zijn ze binnenkort wel bij jou in de buurt?

Ik mag van www.mijnschoenenshop.nl een paar schoenen weggeven! Ga jij deze sneakers winnen of mislopen? Je mag meedoen:
1. Klik op Facebook op “Vind ik leuk”
2. Deel dit bericht
3. Reageer met je maat
4. WORD FAN: Tjuly en mijnschoenenshop.nl (beiden pagina’s)
De winnaar is volgende week bekend!

1185830_643532849014119_367067679_n

(een geldig emailadres is ook belangrijk) De winnares krijgt vanzelf bericht!

Deze winactie is in samenwerking met www.mijnschoenenshop.nl

You Might Also Like...

11 Comments

 • Reply
  Kiss & Make-up
  september. 2013 at 13:00

  Wat een leuke prijs! Succes iedereen.

 • Reply
  irene niec
  september. 2013 at 13:00

  Heel graag doe ik mee met deze leuke winactie, voor mijn kleindochter.
  Groetjes Irene

 • Reply
  Kirsten
  september. 2013 at 14:20

  Super leuk ik doe graag mee!! Ik ben natuurlijk al fan met de naam Kirsten Ooms.
  Ik heb hem een aantal keer al gedeeld hihi, en ik zou deze schoenen graag willen winnen in maat 38! (: Je kan ze super combineren.

 • Reply
  Linda
  september. 2013 at 15:23

  Hopelijk win ik deze sneakers. Ze zien er best wel leuk uit.

 • Reply
  liesje klerks
  september. 2013 at 15:36

  Gaaf!! heel herkenbaar!! echt een mega schoenentic word er zo blij van!! 🙂 Ga gelijk mee doen want ik zou dolgraag kans maken

 • Reply
  Michaela
  september. 2013 at 09:49

  Er zitten inderdaad hele toffe schoenen tussen, veel succes voor degene die meedoen! 😀

 • Reply
  Anna Roelfsema
  september. 2013 at 09:57

  Ze zijn echt helemaal geweldig

 • Reply
  Ramona van Empel
  september. 2013 at 10:27

  Yeaaah wat super leuk!! Mijnschoenenschop heeft zoveel hippe, stoere en fashionable laarsjes.. Super gaaf dat we de kans krijgen een paartje te kunnen winnen, ik zou wel weten welke ik kies! Deze hippe Ibiza-look laarsjes in maat 37: http://www.mijnschoenenshop.nl/producten/halfhoge-ibizalaars-514 met die aan mijn voeten wil ik deze herfst wel de show gaan stelen hoor! Zou te gek zijn!!

 • Reply
  Sien van Biessum
  september. 2013 at 09:31

  maat 40!

 • Reply
  Jana Vmh
  september. 2013 at 21:13

  Sneakers are the best 🙂 Ik doe mee voor maatje 37! x

 • Reply
  Jomu Turk
  september. 2013 at 10:02

  maat 40

Leave a Reply