Fashion Mode My Blog Style

Winter Is Onderweg! – Wintertruien!

De winter is in aantocht! Dat betekend dat wij, Hollanders & Belgen, ons weer warm moeten gaan aankleden! En om gelijk maar eerlijk te zijn, ik houd er eigenlijk niet zo van! Natuurlijk vind ook ik het prachtig, om bijvoorbeeld de witte weilanden, de eerste sneeuwvlokken en ijs op de sloten te zien! Om over het knisperende geluid van sneeuw  (wanneer je hier als eerste op loopt) nog maar te zwijgen. Maar het brengt ook altijd zoveel gedoe met zich mee! De valpartijen, de treinen die niet meer rijden en toch niet de minste, dat vervelende koude gevoel in je lijf! Vorige winter, ik kan het moment nog goed voor de geest halen. Wil ik op een zaterdag ochtend het koffiezet apparaat vullen met water, doet de kraan het niet! Alles gecontroleerd, nergens kwam nog water uit! Bleken onze leidingen bevroren, dus wij de kou ( -17 ) getrotseerd. En samen de ventilatie gaten dicht gemaakt met handdoeken! Straalkacheltje in de meterkast gezet, en dan maar heel hard hopen dat de boel een beetje snel ontdooit! Het heeft helaas een paar uur geduurd voor wij ons kopje koffie konden drinken!Esprit TruienOm onze winters goed te kunnen dragen, hebben wij goede warme kleding nodig! En ondanks dat ik niet van mouwen, en warme kleding houd, is het echt nodig! Ik moet hoognodig weer wat warme wintertruien aanschaffen, maar ik ben daar nogal kritisch op. Ze moeten ook gewoon leuk zijn toch! Nu ben ik er achter gekomen, dat het merk Esprit erg leuke warme truien in haar tegenwoordige collectie heeft! Ze zijn lekker warm en zien er evengoed toch nog vrouwelijk uit!

Winter Is Onderweg!

Esprit_03 Winter is onderweg! Deze vind ik zelf echt heel leuk, zeker hoe hij hier gecombineerd is! Op een stoere leren broek met het nonchalante bloesje eronder! Ook vind ik de kleur erg fijn, makkelijk! Ook vind ik zo’n grof breisel, erg leuk… Esprit_06 Winter is onderweg! Deze trui is eigenlijk niet met de vorige te vergelijken! De trui van van een heel andere materiaalsoort. En ook veel lichter, en minder winters om te zien! Maar evengoed.. Deze vind ik heel vrouwelijk! Erg leuk op een legging of een winterse maillot! Vind oversized truien altijd heel comfortabel zitten!Esprit Truien Winter is onderweg!Hier nog een paar modellen, waardoor ik bijna van winterkleding ga houden. Esprit Truien Winter is onderweg!Esprit Truien Winter is onderweg!Deze truien van Esprit zijn heel makkelijk gewoon online verkrijgbaar! Ik denk dat ik er wel een paar van ga aanschaffen.

* Waar je wel goed op moet lekker bij truien van wol, is dat je ze niet in de droger stopt! Dit heb ik namelijk wel eens gehad, heel toevallig ook een wollen trui van Esprit! En deze is toen heel erg gekrompen, hij was gloednieuw.. Zo’n zonde!!

You Might Also Like...

11 Comments

 • Reply
  Nena
  oktober. 2013 at 07:15

  Ik kan niet wachten om m’n truien weer aan te doen 😉

 • Reply
  Manon
  oktober. 2013 at 07:18

  Ja heerlijk winter truien!

 • Reply
  Beautyjuf
  oktober. 2013 at 07:29

  Leuke truien! Ik heb vorige week ook een (comfortabele) trui gekocht. Heerlijk 🙂

 • Reply
  Jana Vmh
  oktober. 2013 at 07:35

  Die eerste en laatste zijn erg leuk 🙂

 • Reply
  Mirjam - Jewelyz
  oktober. 2013 at 07:53

  Hihi leuk artikel 😉 -17 is wel echt ijskoud!
  Vind de eerste trui het mooist, echt lekker een gebreide wollen trui, heerlijk warm 🙂

 • Reply
  Dionne
  oktober. 2013 at 08:15

  Staan leuke truien tussen!

 • Reply
  Saskia
  oktober. 2013 at 13:00

  De eerste en tweede vind ik heel erg leuk!

 • Reply
  Esmée
  oktober. 2013 at 13:21

  Wat een mooie truien! x

 • Reply
  Mademoiselle Sophistique
  oktober. 2013 at 15:15

  ik hou van die gebreide oversized exemplaren, heerlijk warm en comfy

 • Reply
  Alexandra [ILUMUOTI]
  oktober. 2013 at 18:26

  Zitten leukerds tussen, ik houd echt van truien 🙂

  Xx Alex

 • Reply
  Savannah
  oktober. 2013 at 19:18

  Ik hou er juist enorm van! Lekkere dikke truien en een warme sfeer binnen in huis <3 liefs, x
  PS: Doe je mee met mijn winactie?

Leave a Reply