Beauty Lippen makeup

Yves Rocher Grande Rouge Lipsticks

Na de Cherry Oil lijn, is het nu de beurt aan 4 Grande Rouge lipsticks van Yves Rocher. Waar de Cherry Oils meer verzorging gaven dan kleur, beloofd Yves Rocher bij deze Grande Rouge lijn ‘Een verzorgende textuur met intense kleur’ Ik vond de Cherry Oil lijn leuk. Maar ik vond het wel jammer dat de kleuren zo slecht dekkend waren. Daarom ben ik toch wel benieuwd naar deze  lipsticks. Zijn ze daadwerkelijk anders, of toch niet? ‘Intense kleur die lang blijft zitten en uitzonderlijk goed aan te brengen is. De textuur van deze Grande Rouge lipstick voelt aan als een tweede huid, hydrateert de lippen, en is ongekend makkelijk aan te brengen’ Klinkt erg veelbelovend vind je niet?

Yves Rocher Lipsticks
De huls is in de zelfde vorm, wat ik een mooie vorm vind, maar stiekem vind ik het toch erg jammer dat je alleen aan de sticker op de onderkant kunt zien welke kleur het is. Ook kun je hem door de vorm niet ondersteboven neerzetten, in een bakje, lade etc. Maar de goudkleurige huls daar in tegen.. Die vind ik erg mooi en chique ogen!Yves Rocher Lipsticks

Yves Rocher Lipsticks
De kleuren die ik heb zijn op de foto vlnr, 12 Rose Eclatant, 31 Rouge Vif, 33 Rouge Gourmand en als laatste 72 Rose Hale.
Yves Rocher Lipsticks
12 Rose Eclatant, een prachtige roze kleur. Fuchsia achtig.
Yves Rocher Grand Rouge 33 Rouge Gourmand
33 Rouge Gourmand, warm rood met een roze toon.
Yves Rocher Grand Rouge 31 Rouge Vif
31 Rouge Vif, is een prachtige klassieke rood met een koele, blauwe ondertoon. Super..
Yves Rocher Lipsticks
72 Rose Hale, vond ik een beetje simpel ogen toen ik de kleur voor het eerst zag. Maar… deze oudroze, taupe-achtige, lichtbruinige lipstick is echt een geweldige aanwinst. Voor mij dan, ik kwam er tijdens het aanbrengen achter dat deze kleur heel dicht bij mijn eigen lipkleur komt. Niet helemaal, maar beter! Dit is echt een favoriet.

Yves Rocher Lipsticks
Als je de lipstick na het aanbrengen goed laat drogen, is de houdbaarheid op de lippen ook een stuk groter! Met swatchen kwam ik er al achter, dat de lipsticks een goede stain achterlaten als je ze er af wilt halen. Ook droogt het je lippen niet uit, ondanks de redelijk tot goede houdbaarheid op de lippen, wat namelijk vaak wel het geval is. Ze brengen super fijn aan, ze glijden als boter over je lippen, zonder met de zelfde snelheid weer te verdwijnen. Dat vind ik bij deze Grande Rouge lipsticks van Yves Rocher echt een pluspunt. Ik ben ook zeker erg benieuwd naar de andere kleuren in deze lijn! Je kunt ze kopen in de webshop van Yves Rocher voor €11,95 (normaal voor €17,90)

You Might Also Like...

4 Comments

 • Reply
  Manon
  december. 2014 at 14:00

  Stuk voor stuk prachtige kleuren

 • Reply
  bymarlayne
  december. 2014 at 18:44

  Prachtige lipsticks!

 • Reply
  Lisa
  december. 2014 at 09:08

  Ziet er goed uit. Ik ben benieuwd hoe ze op de lippen ogen!

 • Reply
  Anniek
  december. 2014 at 05:59

  O boy, wat een prachtige kleuren, om bij weg te dromen.. Eerlijk gezegd val ik nooit zo op de make-up van Yves Rouché, ik vergeet het altijd een beetje dat zij ook make-up verkopen. Maar deze lipsticks zien er toch wel heel gaaf uit, vooral die lichtbruinige/oudroze lipstick vind ik tof. Volgende keer misschien met full face foto’s? Ik ben benieuwd hoe ze je staan!

Leave a Reply