Ogen Review Swatch

Yves Rocher Intense Kajal

De Yves Rocher Intense Kajal viel mij allereerst op door de aparte vorm, van zowel de huls waar hij in zit, als de stift. De huls lijkt op het eerste gezicht  meer op een ‘korte’ lipstick, door de dikte, de vorm én de dop. De kajal (de stift) heeft de authentieke kajal vorm, een taps toelopende kegelvorm. Een vorm die de laatste jaren weer langzaam aan, aan het terugkomen is.

yves rocher intense kajal: Noir carbone, Bleu indigo, Vert de cobalt, Rose indien, Terre de sienne en Feuille d'or

Dit zegt Yves Rocher zelf over de Intense Kajal, “een zachte en intens gepigmenteerde eyeliner voor een onweerstaanbare blik. Een helder, meeslepend kleureffect voor een verleidelijke oogopslag” Klinkt goed toch? Ik moet zeggen, ik ben benieuwd! Ik gebruik de laatste jaren bijna geen potloden voor lijntjes, sinds ik gelliners, stiftjes, en liquid eyeliners gebruik.
yves rocher intense kajal: Noir carbone, Bleu indigo, Vert de cobalt, Rose indien, Terre de sienne en Feuille d'or

Vroeger gebruikte ik het eigenlijk altijd wel, zowel op mijn waterlijn als een lijntje op mijn ooglid. Ondanks dat het binnen no time van mijn waterlijn was afgegleden en ik mijn lijntje op mijn ooglid ‘verstopte’ onder een laagje oogschaduw. Was het wel echt een product wat ik dagelijks gebruikte.
Ik heb het nu over zo’n 12 jaar geleden, rond mijn 14/15e !! Ik vond het mooi, mijn ogen kregen wat meer definitie, maar ik was ook weer bang dat het op zou vallen. Vandaar het laagje oogschaduw erover heen. 😉 Tegenwoordig ben ik niet zo bang meer, wat mensen van mijn makeup vinden. Alleen met (felle) lipstick, daar ben ik nog niet overheen, helaas! Ik vind het prachtig, zelfs bij mijzelf, maar toch vind ik het buitenshuis doodeng!

Enfin

Intense Kajal van Yves Rocher..

Er zijn 6 kleuren verkrijgbaar,
Noir carbone, Bleu indigo, Vert de cobalt, Rose indien, Terre de sienne en Feuille d’or

Allemaal met een natuurlijke samenstelling van  zoete amandelolie uit biologische teelt, bamboepoeder, elemihars, sesamolie uit biologische teelt, wonderboomolie, jojoba-olie, rijstwas en carnaubawas.
Uiteraard allemaal onder oogheelkundig toezicht getest.

yves rocher intense kajalyves rocher intense kajal yves rocher intense kajalyves rocher intense kajal swatches

swatches vlnr: Noir carbone, Bleu indigo, Vert de cobalt, Rose indien, Terre de sienne en Feuille d’or

De ene kleur is dekkender dan de ander maar over het algemeen zijn ze allemaal erg mooi! De Bleu Indigo en Vert de Cobalt vind ik het mooiste qua kleuren, de oranje, Terre de Sienne vind ik heel apart. Misschien omdat ik eigenlijk nooit echt oranje gebruik.

Het lijkt mij heel leuk, om een aparte post te maken, enkel en alleen met ooglook(s) waar deze Intens Kajal van Yves Rocher gebruikt zijn!

Deze Kohls zijn nu te koop bij Yves Rocher voor €6,95 ipv €13,90

Deze review bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer voor meer informatie.

You Might Also Like...

4 Comments

 • Reply
  Manon
  september. 2015 at 09:25

  Wow de kleuren zien er goed uit, ik gebruik zoiets alleen nooit

 • Reply
  Kelly
  september. 2015 at 16:06

  Mooie kleurtjes!

 • Reply
  rachel
  oktober. 2015 at 19:55

  ze zien er best wel goed uit! liefs en een goed weekend

 • Reply
  Natasja
  oktober. 2015 at 09:41

  De verpakking is best wel schattig en de kleuren zijn zo mooi!

Leave a Reply