My Blog Ogen Swatch

Zoeva – Pigment – Aqua Light

Ik had nog nooit iets van Zoeva aangeschaft, ondanks dat ik al helemaal verliefd op het merk ben. Wil namelijk heeeel graag de palettes, maar die komen er waarschijnlijk ook wel snel aan! Nu heb ik eindelijk iets, een potje losse pigment! In een kleur die ik prachtig vind, Aqua Light is heel licht blauw! Maar lijkt daardoor ook wit en zilver daar lijkt het ook snel op in bepaald licht.

Zoeva Aqua LightHet is daar door wel een beetje een lastige kleur om op de foto te krijgen.
Zoeva-aqualight_1289Zoeva-aqualight_1290 Het is los pigment poeder wat resulteerde in een tafel vol kleine glittertjes, ook zaten het potje en en vingers binnen no-time helemaal onder. Maar oh wat vind ik hem mooi! Er zit zo’n doseer plateautje in, met van die gaatjes. Maar ik denk dat door het schudden van de post of iets dergelijks alles naar boven gekomen is. Dat maakt het net iets onhandiger.Zoeva-aqualight_1292Hier kan je goed zien hoe mooi Aqua Light is! En hoe fijn qua structuur.. Ik heb mijn vinger niet nat gemaakt, het pakt gewoon heel snel.Zoeva-aqualight_1294

Dit is al het net is aangebracht, gewoon een veegje met mijn vinger. Dus echt heel veel  heb ik niet aangebracht. Nu even kijken hoe hij is als ik hem een beetje uitveeg.Zoeva-aqualight_1297Zoals je kan zien, is hij echt heel erg licht qua kleur, ik denk als je meerdere lagen gebruikt de kleur wel wat sterker wordt. Maar op deze manier is het een hele mooie highlighter! Ik vind die shimmer zelf echt prachtig! Ik denk dat ik nog wel meerdere van de losse pigmenten aan ga schaffen, ben heel erg benieuwd naar de kleuren!
Ze zijn te koop bij Zoeva voor €3.80,-

Gebruiken jullie wel eens (Zoeva) Pigmenten?

You Might Also Like...

12 Comments

 • Reply
  Evelientje
  september. 2013 at 06:58

  Wauw, en dat voor maar 3 euro en 80 cent? Wauw, dat moet ik ook proberen!

 • Reply
  Just Love Life
  september. 2013 at 07:05

  ziet er mooi uit! en ook een leuk prijsje
  ik heb nog niks van zoeva ben er wel benieuwd naar 🙂

 • Reply
  Marlies
  september. 2013 at 10:15

  Dat is goedkoop voor zo’n pigment!

 • Reply
  Summer
  september. 2013 at 11:43

  Heel erg mooi, zeker voor de prijs!

  Keep on bloggin’,
  Summer

 • Reply
  Manon
  september. 2013 at 12:18

  Mooi aqua kleurtje

  ik volg je nu via bloglovin
  het zou leuk zijn als je ook volgt
  http://inspiiredbylife.blogspot.nl/

 • Reply
  Nena
  september. 2013 at 16:17

  prachtige kleur!

 • Reply
  Kirsty
  september. 2013 at 17:34

  Wauw ziet er mooi uit! En helemaal niet duur 🙂

 • Reply
  Maxime
  september. 2013 at 18:35

  Dat ziet er goed uit, zeker voor die prijs!

 • Reply
  Simone
  september. 2013 at 20:28

  Awesome!

 • Reply
  Saskia
  september. 2013 at 20:59

  Dat is niet duur, en ook nog erg mooi!

 • Reply
  Mademoiselle Sophistique
  september. 2013 at 21:34

  wat een prachtig ijzig blauw, een echte winterkleur vind ik dit!

 • Reply
  Jana Vmh
  september. 2013 at 16:54

  Ik vind die kleur heel leuk 🙂 x

Leave a Reply