Baby verzorging Mama &Zo

Babydoekjes van WaterWipes

In de afgelopen 10 maanden dat ik moeder ben, heb ik ze letterlijk verslonden. En iedere moeder met mij denk ik, ik heb het namelijk over ‘natte’ babydoekjes. Zo weet ik ondertussen een beetje wat ik wel en niet prettig vind aan de billendoekjes. Ik heb zo mijn eigen voorkeuren gekregen. Ik hou van ‘stoffen’ doekjes in plaats van papieren doekjes, ze moeten lekker nat zijn, lekker ruiken, of anders neutraal, ze moeten zacht zijn voor Novée haar billetjes, goed schoonmaken en mochten ze nu ook nog eens ‘goed’ zijn voor de wereld is dat natuurlijk helemaal geweldig. Nieuw binnen, WaterWipes!

Waterwipes babydoekjes, billendoekjes, natte doekjes. Natuurlijk en verzorgend voor je baby

Toen ik nog zwanger was heb ik een paar mega pakken Pampers doekjes besteld, de normale & sensitieve bevallen mij tot nu toe eigenlijk het beste. Maar ook heb ik wel eens een miniverpakking WaterWipes gekregen in een babybox, deze vond ik heerlijk alleen waren ze eigenlijk bijna niet verkrijgbaar. Tot nu, sinds kort worden deze gewoon bij Etos verkocht! Met dit nieuwtje was ik écht blij, aangezien deze doekjes ontzettend zacht aanvoelen en heel nat zijn.

Ik heb zelf een vrij gevoelige huid, als je dan bedenkt dat die van je baby nóg gevoeliger is. Ik vind het dus wel belangrijk dat de doekjes absoluut niet irriteren. WaterWipes vind het ook erg belangrijk om alleen de zachtste en zuiverste materialen te gebruiken. Als enige babydoekjes bevatten WaterWipes slechts gezuiverd water en een druppeltje grapefruitzaad extract.

Een gevoelig babyhuidje vraagt om de puurste ingrediënten

De doekjes ruiken gelukkig lekker neutraal, daar ben ik altijd groot voorstander van. Ook voelen ze lekker zacht aan, scheelt wel dat ze goed nat zijn ook. Maakt ook een stuk lekkerder schoon haha!

Waterwipes babydoekjes, billendoekjes, natte doekjes. Natuurlijk en verzorgend voor je baby

Zacht voor de huid

Het is bij WaterWipes de bedoeling dat het babyhuidje de beste behandeling krijgt.  De doekjes bevatten niets anders dan 99,9% water en een druppel fruitextract.

Ontstaan

De dochter van de bedenker van WaterWipes had na haar geboorte een hele gevoelige huid en pijnlijke luieruitslag. Hierdoor werden ze aan het denken gezet hoeveel chemicaliën er in sommige babydoekjes zit, en wilde ze daar verandering in brengen. Na vele jaren werd die droom na veel onderzoek eindelijk werkelijkheid.  WaterWipes. Net zo zacht en zuiver als watten en water maar een babydoekje is veel makkelijker in het gebruik.

Over WaterWipes

 • Veilig voor de gevoelige huid
 • Kan luieruitslag helpen voorkomen
 • Geschikt vanaf de geboorte
 • Goedgekeurd door Allergy UK

♥ ♥ ♥

 €3,50 voor 1 pak (60 doekjes)
€12,99 voor 4 pakken (240 doekjes)

De Waterwipes zijn verkrijgbaar bij Etos 

Volg tjuly op instagram

Volg jij ons al?

lees mijn disclaimer voor meer informatie over samenwerkingen

You Might Also Like...

1 Comment

 • Reply
  Kelly
  oktober. 2018 at 18:46

  Wat een leuk initiatief, dit kende ik nog niet! Klinkt goed inderdaad, niets zo vervelend als uitslag.

Leave a Reply