Beauty Parfum

Boss Ma Vie Florale eau de parfum

BOSS MA VIE FLORALE Eau de Parfum.(Vanaf maart 2017 verkrijgbaar bij de parfumerie |  75 ml. voor € 99)
De lente is begonnen, althans in dit prachtige roze flesje!  Ma Vie Florale is het parfum wat de Ma Vie familie van Boss compleet maakt met haar frisse, intens verleidelijke geur. Een geur die een ode brengt aan alle mooie eigenschappen van de hedendaagse vrouw, gepresenteerd als een feestelijk boeket vol weelderige bloemen, eentje om te tijd voor te nemen. Ze nodigt je uit om een pas op de plaats te maken en de tijd te nemen om van ieder moment in het leven te genieten.
BOSS MA VIE FLORALE Eau de Parfum.

BOSS Ma Vie Florale

Noten
♥ ♥ ♥

Top: cactusbloesem, jamine sambac, rose absolute
Hart roze freesia’s, jasmijnblaadjes, rozenknoppen
Basis: sandelhout, cederhout, amber

Ma Vie Florale is een zeer vrouwlijke geur, zoete poederige bloemen zorgen ervoor dat het een geur is om serieus te nemen, het poederige maakt haar ook volwassen. Ik vind haar erg lekker ruiken, terwijl ik normaal gesproken niet heel erg van poederig houd. Als Ma Vie Florale na een tijdje haar fris zoete geur verliest, blijft er een heerlijke warme natuurlijke geur over. Ik geloof dat ik de geur daardoor heel erg kan waarderen, het parfum heeft een heerlijke samenstelling! Iets wat mij vaak opvalt bij parfums van Hugo Boss, bijna elke geur heeft iets bijzonders..

Een uniek bloemenboeket, gevat in een parfum.
BOSS MA VIE FLORALE Eau de Parfum.

Ook de verpakking is echt classy, zoveel roze en toch volwassen! Deze geur gaat het perfecte cadeautje zijn voor menig moeder, zus, voor menig vrouw!

De geur van Ma Vie Florale heb ik leren kennen op een prachtig georganiseerd event, maar is verkrijgbaar vanaf maart 2017.

Prijs
♥ ♥ ♥

30ml – €56
50ml – €77
75ml – €99

lees mijn disclaimer voor meer informatie over samenwerkingen

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply