Bad, Douche & Lichaam Beauty huidverzorging

Botanical Boost “Pure Balance” Jasmine & Vanilla

Etos heeft ondertussen al een tijd de Botanical Boost lijnen op de markt, eerlijk gezegd vond ik het wel tijd om deze eens te testen. Etos is voor deze Botanical Boost lijn een speciale samenwerking aangegaan met de Hortus Botanicus Amsterdam. Hortus Botanicus Amsterdam is dé specialist op het gebied van Botanische collecties en plantwetenschap. De kracht van de natuur komt terug in deze beautyproducten. In de werking, maar ook de geur.

Toen ik eindelijk eens voor het schap stond vond ik het nog knap lastig een collectie uit te kiezen waarvan ik dacht dat de geur mij het meeste zou liggen. De Botanical Boost collectie heeft maar liefst 3 verschillende geurlijnen én daarin 25! producten. Uiteindelijk is mijn keuze gevallen op de Jasmine & Vanilla lijn welke staat voor Pure Balance. De producten die er voor mij het meest uitsprongen waren de Salt & Sugar Scrub, de Body Oil én de Fragrance Body Spray.

Botanical Boost "Pure Balance" Jasmine & Vanilla

Jasmine & Vanilla ruikt warm, zwoel, soort van ‘naar vroeger’  en gewoon erg lekker bloemig en zoet. Het ruikt echt meer naar een parfum!

Botanical Boost “Pure Balance” Jasmine & Vanilla

Botanical Boost "Pure Balance" Jasmine & Vanilla

Botanical Boost "Pure Balance" Jasmine & Vanilla

Jasmine & Vanilla Salt & Sugar Scrub €6,99 – 300ml

Van de scrub wist ik echt gelijk dat ik hem wilde hebben, ik ben namelijk gek zout én suikerscrubs, en deze bevat dat allebei! De substantie van olie en scrubdeeltjes moet je voor gebruik wel even door elkaar roeren, om een goede verdeling te krijgen. De olie komt er namelijk bovenop te liggen. Het is een vrij grove scrub, daar moet je van houden, persoonlijk vind ik dat echt heel fijn. Na het scrubben blijft er een subtiel olie laagje op je huid, deze is zo subtiel dat ik het niet storend vind. Lekker hydraterend na het scrubben!  De geur is aanwezig tijdens het scrubben, maar daarna minimaal.

Botanical Boost "Pure Balance" Jasmine & Vanilla

Jasmine & Vanilla Body Oil €4,99 – 150ml

Als ik na het douchen het idee heb dat ik mijn huid moet hydrateren pak ik de body oil erbij. Sommige mensen zweren bij body lotion, maar op een paar enkele na, vind ik dat altijd te lang duren met intrekken. (of mijn huid kan er (op die enkele na) niet tegen) Met olieën heb ik dat veel minder, dat is voor mij dus een fijner product. De Jasmine & Vanilla body oil heeft een fijn pompje, wat goed doseert. Ook trekt hij lekker snel in, wat echt een groot pluspunt is. Én de geur, is echt heerlijk, blijft ook goed hangen op mijn huid!

Botanical Boost "Pure Balance" Jasmine & Vanilla

Jasmine & Vanilla Fragrance Body Spray €6,99 – 200ml

Mocht je nu nog niet genoeg naar Jasmine & Vanilla drunken is er altijd de Fragrance Body Spray nog. Deze spray kan je gewoon als een lichaams parfum op de huid sprayen, maar ik spray hem ook gewoon lekker over mijn outfit die ik aan heb. De geur van de body spray vind ik wat lichter dan van de body olie, subtiel aanwezig. Wanneer je meerdere producten uit de lijn gebruikt layer je de geur waardoor hij wat langer en sterker aanwezig zal zijn.

Ik vind deze Botanical Boost producten van de Jasmine & Vanilla lijn echt heel erg fijn! Ook vind ik de vormgeving van de producten écht mooi, ze zien er allemaal classy uit, de kopere accenten maken het helemaal af. Binnenkort zal ik zeker mijn badkamer met meer van deze producten vullen.

Je kunt deze producten vinden in alle? Etos vilialen, mocht je meer informatie willen over de Botanical Boost producten die vind je op de site van Etos

Wil je meer over mij weten, lees dan verder op mijn persoonlijke pagina Volg tjuly op Facebook Volg tjuly op instagram

 

You Might Also Like...

1 Comment

  • Reply
    Sheila
    december. 2016 at 17:52

    Leuk om te lezen, want ik liep van de week nog voorbij het schap. En dacht nog…. zal ik? Maar toen bedacht ik dat ik nog een hele lading aan Rituals spulletjes heb. Maar goed, ik was wel nieuwsgierig. De lijn ziet er inderdaad mooi uit. Dat laagje olie dat achterblijft na een scrub, vind ik ook goed klinken.

Leave a Reply